HOLA

HEJSAN; har varit tilbaka från Málaga ett ganska bra tag, kan säga att jag förbättrat mina spanskakunskaper jetemikke, kan säga la cuenta por favor och gracias osv osv. nä jag skåjar, kan en helt del mer faktiskt.

Har inte så mycket att berätta förutom att Málaga var helt fantastiskt, helt fantastiska människor, allt va så sjukt bra och jag saknar alla människor, jag saknar värmen och jag saknar nätterna, och det fina havet som jag badade i typ fyra gånger på två veckor menmenmenmenemenmenemnem jag älskar min pojkvän och han är här och inte i Málaga och mina underbara vänner från SVERIGE e också här hehe.

Annars finns det inte mycket mer att säga kanske?
Jag var uttråkad och tog lite finfina bilder men först kommer en bild från min dag då jag va med mamma på parkeringen utanför vårt hus, fett djupt aszå.


söt med lejoooonman nr 1

här e bilder sen jag hade tråkis
åh e så znygg''


Long time no see


A maj gaaaad bloggen förfaller ju! Fast vad kunde man vänta sig av ett par tjockisar som inte har talang för annat än snabbmat?

Hursomhelst, jag tänkte lägga in en snabb liten uppdatering om min nuvarande situation:

Just nu befinner jag mig i helvetet på jorden. Jag sitter i en husvagn (ja... en husvagn) på Österlen med min familj. Detta innebär att jag måste springa och tjuvröka i buskar medan läskiga, biffiga fotbollskillar springer runt och skriker "jalla jalla" åt mig. Jag vågar inte gå på toaletten för de är offentliga små bås inne i en snuskig sal och jag har inte träffat några av mina bebisar på evighet känns det som! Thank God för dongel!

har dessutom bara varit borta i två dygn... Jag är helt enkelt ingen friluftsmänniska. Jag är sällskapssjuk och lat. Helst vill jag bara sitta hemma och stirra ut tonåringar med en cigg och Mao Ling.

Imorgon hoppas jag på en mysig kväll med vin och skvaller för då kommer jag hem! Hurra, botaniska trädgården dirr!Bild från fantastisk (failad?) helg i Åhus

                                                                                                                                  

sexuellt...eller inte

Idag träffade jag Carro på stan. En hemskt söt liten flicka, med spännande principer och historier och diskusionen kom såklart in på sex. (det är ju det enda man kan diskutera/diskantera om i dagens samhälle, för vem bryr sig om bostadsköer och A-kassa när man kan prata om knull?) Och det vi frågade oss själva hur ung man egentligen kan vara när man har sex (jämngamla parter ofc!) for the first time. Diskussionen höll på ett tag och olika aspekter analyserades.

Vi kom nog inte fram till något dock... bara att en man hade sjukt ful kroppsstrumpa på sig... Ja... den var hemskt ful!

Annars saknas bara Nina och Ena, dom små tanterna som lämnade mig här i kalla Lund, med Mao Ling medan Alice beger sig till Italien... fast Mao Ling är bra tröst. Slumber party imorgon. Ska bli la trevlans hörru.

                                                                                                                                

Det vita guldet:D

                   
                                                        Ja, jag suger på att googla bilder:(
Hejsan hoppsan:D
Jag hade inte tänkt skriva så mycket nu och jag vet att jag har varit sjukt dålig med bloggandet på senaste tiden...MEN, det är faktiskt sommarlov:D Detta innebär att jag helst inte anstränger mig allt för mycket;) 

Hur som helst, jag läste Alewanders senaste inlägg där han skrev "P.s vår majonäs är slut, och nej, vi gör inte egen majonäs". Haha, i min familj så gör vi faktiskt vår egen majonäs:D Jag vet, ni tänker antingen "jävlar vilka bönder" eller "fan vad snåla dom måste vara"...Men faktiskt så är det för att när min pappa har fått för sig att han kan göra egen majonäs, som smakar lika gott eller godare än den majonäs man köper i affären, så ger han sig inte förren han har lyckatsXD Han har ju så klart inte lyckats än så nu har vi ungefär ett kilo majonäs i kylen som måste ätas upp med glädje innan han kan göra ny aptitretande vit sörja...Don't get me wrong - jag gillar majonäs...men den ska helst smaka något;) Vi har inte alltid gjort vår egen majonäs, bara sedan pappa fick den fina idén;) Och hur stolt pappa än är övet att ha lyckats med konsistensen, så smakar det ändå ski...jag menar...mindre gott;)
Ha det bra!:D
                                                                                                                
          


Back to the 80's


Tittar på Flashdance efter en minst sagt fullspäckad (men mysig och full av skratt och JUICY gossip) dag och för tillfället är det en scen där allt man ser är en tjej som skakar på rumpan...

dallrar, dallrar, sladdrar, dallrar

... tror inte jag gillar åttiotalet...(googlade: "busy" men jag är inte så busy... imorgon till exempel ska jag bara dega och förstöra pappas första lediga dag genom att skrika: Paaaaaappaaaaa, var e majoooonääääseeeeen!? Spriiiiing till affäääären, jag behöööööver majoooonääääääss!)


P.s vår majonäs är slut, och nej, vi gör inte egen majonäs.

                                                                                                                                    

RSS 2.0