KUNGENS HORA?

För några dagar sen kom min mamma hem från en runda i stan och hade köpt en liten skål på second hand och fått någon gammal påse till. När hon kommer hem står hon och visar upp det fina köpet i köket och så kommer min söta lilla farmor förbi för att lämna (FEM TON) mat, som hon alltid gör på söndagar när mamma inte orkar laga mat, haha.
Iaf så ser min mormor påsen som mamma fick till skålen och gör en liten grimas men säger inte så mycket. När min mamma gått iväg kommer min farmor fram till mig och frågar:
"ena, varfår thet stå kungens hora på påse?"
jag tittar förvirrat på påsen och märker att det står "Kungens Kurva; handla kungligt.." och jag kunde inte sluta skratta! Kurva betyder Hora på bosniska och min farmor trodde seriöst det stod kungens hora på påsen! HAHAså jävla söt asså!
men nu börjar jag bli nervös för jag har inte ens börjat packa och jag och nina åker till Málaga om TRE dagar :O
så nu måste jag facebook-a mina vänner vad de ska köpa till taco kvällen vi ska ha imorgon och sen gå och packa satan.

Puss
Kubbiz


Åååh, så somrigt livet kan vara! Har precis tagit på mig den fulaste (och färggladaste) skjortan i garderoben och ska snart ut och spela Kubb. Har inte spelat Kubb på lite mer än ett år och Kubb är en genial uppfinning faktiskt. Önskar att jag hade uppfunnit det; för hur svårt kan det vara liksom!? Ne, keep it simpel people. Jag ska uppfinna något enkelt. Och sexigt. Enkelt och sexigt, som varma mackor.
En underbar liten somrig cover, LOVELY.

                                                                                                                                   

söri, here's söm craaazie shiet


Detta är en kommentar som jag fått på min egen blogg i ett inlägg då jag klagar på comviq. Hur troligt är det?
Nah, tror inte jag ska skicka mitt VIP mobilnummer till random mänska.

Annarrsz så vet jag att jag e SEG med bloggisen (bååda) men det e så att... bilder gör inlägget och sanningen är den atttt: dund udn udndudndundun

1. Jag hittar inte datorsladden till min älskling: KAMERAN
2. Jag e så ful så jag vill hoppas fula webcambilder (skoja e inte ful men dålig/random belysning in my rum)
3. FINNS INGET TRE, BAJSZ

Så, här kom ett litet inlägg med reklam för myselffv i en blandning med litta i-ländspråbläm.
Huhmmmm HEJ OCH POZZSmize


Idag besökte jag IKEA. Jag önskar att det fanns något skoj att skriva om IKEA. Men det gör det inte. Så nu sitter jag istället i soffan och tittar på Top Model samtidigt som jag leker att jag är en deltagare och övar mitt SMIIIIZE, i stil med the great almighty Tyra.Smize, smize, smize!

Inser att min modellkarriär aldrig kommer ta fart när resultatet blir en död fisk med dubbelhaka, eller som man brukar kalla det:

Babben.

This is me smizing:
                                                                                                                                      


Glad Midsommar


Små grodorna.

Är lustiga...

Att se.

Jag tycker grodor är äckliga. Paddor är äckliga. Per Moberg är äcklig. Alla kräldjur helt enkelt.

Hur som helst var det ju midsommar igår; tiden då man stoppar blommor i håret, kör ner stolpar i marken, äter underbart mycket potatis och sill och (för alla odrägliga medelålders svennar) tar sig en "nubbe". Hoppas att alla hade det underbart och inte blev lika mätta som jag!Hade underbart mysig picknick i Botan med sötaste Saebbe, Strawberries och underbart gott vin.. som Nasty Saebbe såklart spillde ut en del av, och sög upp ur picknick filten... Gooooott!
På tal om temat siamesiska tvillingar som varit hemskt aktuellt på denna blogg så hade Saebbe med sig en siamesgubbe. Riktigt gullig faktiskt. Och hemskt, hemskt god att suga på! Ja, jag har nog fått en siames fetisch.

                                                                                                                                       

Jävla Fisse

Jag ÄLSKAR att göra bilder svart-vita och lägga till en färgad detalj (i alla fall denna veckan... nästa vecka kommer jag säkert hata och rata det, ty jag är tonåring med humörssvängningar och svettningar) So Aley-style!

Det var hur som helst en jättemysig kväll i Lunds stadspark med söta flickor, Pastasallad, Kebab, Kladdkaka och Lösgodis (vilket jag hatar då jag VET att vissa skabb har som hobby att stoppa lösgodis i munnen och lägga tillbaka det i godislådan... det är säkert en sjukdom, som kleptomani och mytomani...typ sugomani eller guddismani). Vi vinkade dessutom över två främmande killar så att Elina äntligen skulle få lite stock...

Hon fick ingen stock. Dock gick mina beloved glasögon sönder... Jag sörjer för "the new Aley" är död och jag kommer aldrig bli arton igen! Buäääääää!Jävla Fisse asså!

                                                                                                                              

Gott och blandat

                                 
Jag har så många olika tankar just nu så jag tänker bara skriva dom så får ni helt enkelt läsa om ni vill.
Det mesta är kommentarer till tidigare inlägg av mina bloggkompisar:D Alewander skrev ett inlägg som handlade om siamesiaka tvillingar...typ;) Jag vet att jag har fört denna "diskussion" förr men jag gör det igen;) Om man är siamesiska tvillingar, får båda straff om den ena begår ett brott? Om den ena är laktosintolerant så kan ju den ena personen dricka ett glas mjölk för att jävlas med den andre:D Om den ena blir gravid så måste den andre stå ut med bebisen:D Om den ena dör...låter man den personen sitta kvar på kroppen?:D HAHAHA, jag tycker detta är skitkul:D Men det tycker nog inte alla andra...hehe;)

Igår skulle jag rita en BH i paint (fråga inte varför) vilket jag misslyckades med totalt:D Det såg ut som...jag skäms lite över att säga det men...det såg ut som en BIL:D HahahaXD EN BIL?! Jag vet själv inte hur jag lyckades och jag skulle gärna visa bilden för er men den har för många kB...MB? Något sånt;)

Jag vet att de3t inte blev så många "tankar" men det kändes som mer när jag började skriva;) Gonatt<3
                                                                                                                 Trädgårdsmys


När man inte kan vara på stranden blir man soffpotatis.

Idag har jag i princip inte gjort ett smack... Bjöd över några trevliga flickor och sen satt vi och konverserade i trädgården med Pop Corn, Kaffe och choklad. Hemskt mysigt och Säbbe hade de finaste röda naglar man kan tänka sig! I stil med Nicole Kidman, blodröd is so schmexiiigt!Nästa punkt på schemat: KEBAB. Mums... Fett! 

                                                        
                                                                                                                              


aaaahhhh amajgaaaawd

har inte skrivit på ÅRatal.
Har nämligen en kusin hemma som kommer från Kanadaland.

IDAG ska jag dock vara med min pöjkven.
Imorgon ska det henda en hemlig sak heheh och sen så drar jag till Malaga med enapenna.

Kollr på maj supäjr suiit sixtään. asnäjz.

ÄH baibaiiiiii

tråk inlägg men det kommer


The Beach (ingen Leonardo though)


Summerdays, drifting away...

Jag tycker verkligen om sommaren än så länge. Dagarna har varit som små sommarsagor med sand och kaffe och kycklingkorv och duvor och chips och Sex and the City och söta kåmpisar och cigaretter och Brad Pitt, just precis som en sommar borde vara! Fast det ändras nog snart för snart blir jag lämnad ensam i Sverige, då alla mina blåggkåmpisar ska till främmande länder (förutom Mao Ling, men hon är ju fullt upptagen med att skrika på små barn att ta av sig badkläderna, så där finns kanske inte så mycket nöje att hämta, antar jag...)

Det är ju lite på modet att säga Carpe Diem. Jag hatar folk som skriver Carpe Diem, Eller säger Carpe Diem. Det är så avskyvärt på något sätt. Det kanske stämmer och är FAB men alltså nej! NEJ! Vi är inte i döda poeters sällskap folk, inse det för er egen skull! Därför tänker jag inte säga till mig själv att "fånga dagen", usch!

Hursomhelst. Dagens saga handlade om Lomma Beach. Det var hemskt mysigt och det här är Enis Penis Kapetanosson:Bilden är visserligen inte godkänd...men den är söt, så Palla Chi!

                                                       
                                                                                                                                      

EN ELLER TVÅ?

Jag kom att tänka på en sak när jag satt och tänkte i mina ensamma timmar, lätt illamående av att ha ätit för mycket vit blockchoklad och med trötta ögon och öron lyssnat på den oerhört svängiga "We no speak Americano". Facebook konversationen ser ut som följer:

Nina: Malaga snaaaaaaaart
Aley: Jag vill inte att ni ska åka, stanna hemma! =D
Nina: haha, kan packa med dig :))))
Aley: Alla säger så till någon kåmpis när dom ska resa, men dom gör aldrig det... annars kan vi klistra fast våra axlar i varann med typ tejp å säga att vi e siamesiska tvillingar =D eller.. behöver man två biljetter om man e siamesiska tvillingar? man e ju två personer... men bara en kropp... och vissa har ju samma ben å sånt å då behöver man bara en plats på planet osvosv... äh, palla, bara åk å ha kul =D

Jag tycker det är en sjukt spännande fråga, kanske bara för att jag är trött, kanske för att jag e korkad. I grund och botten handlar det ju trots allt om att frågan faktiskt inte är: att vara eller inte vara

Frågan är: en biljett, eller två?

                                                                                                                                       

Suris

                                     
Hejsan hoppsan:D
Som sagt har jag jobbat hela förra veckan och ska jobba två veckor till:( Jag har redan tröttnat lite (rätt mycket):( Jag vet, jag ska inte gnälla- många har inte ens sommarjobb- men jag gnäller i alla fall! Idag gick jag in i tjejernas bastu för att kolla om någon hade badkläder på sig. Jag säger:"Tjejer, ni vet väl om att ni inte får ha badkläder i bastun?" Dom svarar (ja, jag skriver dom): "Jaja klart". Sen kommer jag in fem minuter senare för att jag har fått veta att det sitter tjejer med badkläder i bastun i alla fall och då ställer jag samma fråga och får samma svar. Endå var det tre tjejer som då gick ut och tog av sig badkläderna när jag gav dom menande blickar! Va fan?! Är dom efterblivna? Det står en fet skylt på bastudörren om att man inte får ha badkläder i bastun och ändå skiter dom i det. Jag vet att jag antagligen också sket i det när jag var i den åldern men jag tog i alla fall av mig dom när badvakten sa till mig första gången! Åå, jag blir så trött:( Jag vet att jag låter som en sliten gammal änka som bor i en lägenhet med 53 katter som sällskap, men jag lovar att vara gladare i nästa inlägg;) 
                                                                                                              


Weddingcake
Hela dagen har jag suttit framför dumburken och stirrat på sändningarna från och om Kronprinsessans Bröllop (skriver man Victoria kommer nog säpo efter en... i och för sig kan jag poasta inlägget i kategorin "Mao Ling" så kan jag hoppas att de tar henne istället). Ganska mysigt, även om jag inte kan påstå att jag blev överlycklig och "stolt över mitt land och att vara svensk" och att "Prins Daniel är oerhört stilig", Nej, Allt jag tänker på är: Detta är som en mysig B-version av Oscarsgalan. Tycker dock att det är spännande med alla Prinsar och Prinsessor, lite sagolikt ändå... åsså fantiserar jag hur underbart livet skulle vara som prinsessa...

                                                                                                                                       


Tråååkigt

                                                 
Om vi låtsas att Yoda är en gurka med öron så är mat-temat här på bloggen fortfarande igång;)

Det känns som om det inte har hänt något kul idag:( Jo, jag har fått brunare ben!!:D Dock bara från tio cm ovanför knäet och ner:O Så egentligen är det bonnabränna på benen...Optimist jag är (Yoda+ironi):D Jaha...dettta var höjdpunkten på min dag...hehe:O   

Jaja, nu roligt jag ska ha, titta på film jag ska:) Jag inte veta vilken - hippie jag är, saker ta dag för dag:)
Jag vet inte varför jag är inne på Yoda nu...fråga inte, jag gör bara vad hjärnan min säger;)
                                                                                                      
 


Men usch då


Blääääääääääh! Jag är förskyld och har så tråkigt att jag kollar på MTV ("You've offcally been pimped" - fyfaaaaan) Tycker hemskt synd om mig själv...


                                                                                                                                        

"En påse chips med blå smak"

                   

Jag har faktiskt en bra ursäkt för att inte ha bloggat...okej...nej det har jag inte. Jag hade tänkt dra ihop någon halvtaskig lögn om att jag har jobbat och inte haft tid att blogga, eller att Alice sa att vi inte fick lägga upp fler bilder på mat här:O Men det gör jag inte! Sanningen är att jag inte har pallat:O Lat? Ja, lite lat är jag;) 

Det har faktiskt inte hänt så mycket kul denna veckan... bara lite småroliga saker på badet där jag sommarjobbar:) I tisdags åskade det så vi var tvungna att fösa upp alla barn ur poolen. Detta ledde till att alla tjocka barn med pengar passade på att handla då de inte kunde bada;) En pittögd flicka med dubbelhaka kom då till kiosken och beställde läspande:"en påse chips med blå smak"XD Haha, blå smak:D Hon menade Sour Cream and Onion chips vilket de flesta fattar - men jag kunde endå inte avstå från att skratta inombordsXD Vadå, skrev jag något taskigt? Det gör jag alldrig HOST:D Nää, men hon va rätt söt...men jag ville skratta när hon sa så;)
                                                                                                                    

Strand chic


Jag känner mig som Muminmamma inför en utflykt: alltid kaffe och ramlösa i väskan typ... Åsså deodorant såklart! Det är nog det enda jag skulle ta med mig till en öde ö faktiskt... Deodorant... Mmmmm, Dove har räddat mitt liv.

Jag ska på utflykt till Lomma Beach i alla fall, väntar bara på Nasty Saebbe ska komma över med sin bagge-ett och sen ska man få lite färg. Alla är ju så himlans besatta av sin solbränna nuförtiden, själv har jag nått det stadium att jag knappt bryr mig... blir man brun blir man brun, blir man röd och flagnar är man lite Nasty och om man är vit som en skållad mandel är man helt enkelt lika vacker som Nicole Kidman med sin porslin-skin, så enkelt är det. (självklart finns det undantag)Fint vatten, visserligen inte Lomma... Men det kunde ha varit!

                                                                                                                                    

gynning chips


Här sitter jag på sängkanten, med Sex and the City i bakgrunden, och funderar. Jag tänkte på allt möjligt. Först tänkte jag på att jag var sugen på att vara rik. Sen undrade jag hur livet skulle vara om jag inte hade en finne på näsan (vet inte hur jag bär mig åt för att få så mycket äckliga hudåkommor). Sen kom jag på att jag var sugen på något sött. Och sen tänkte jag på chips, och nu kan jag inte sluta tänka på chips.

Chips. Dillchips. Sweet Chili Chips. Sour Cream and Onion Chips. Peppar Chips. Data Chip. Grill Chips. Lättsaltade Chips. Ört Chips. Nu kommer jag inte på fler sorters chips...

Och när jag ändå tänkte på chips kom jag att tänka på något som den underbara Carolina Gynning sa i "Förkväll" en gång: Att hon i två veckor (det kan ha varit en vecka...) gått på chips-diet och förlorat flera kilon! GENOM ATT BARA ÄTA CHIPS!? Frukost - chips. Lunch - chips. Middag - chips. So Aley style!A MAJ GAAAD! Om jag var en liten flicka skulle jag vilja se ut exakt som Carolina Gynnig! Hon är så vacker och så fashion! Love her!

P.S Alice vill int eatt detta blir en matblogg men hon får fan skylla sig själv när hon inte skriver! D.S

                                                                                                                                         

wähöööö

CHACHAAAAAU!
Jag har varit i stan och fikat med min söta pojkvän idag, sen stack vi till hans mamsis jobb och städade där sen åt vi glassbåtar men vi käkade inte glassen ehehe kewl.
Just nu sitter jag mede min spykentröja och har måålat som faaan, målade en bild som e lite monet style för den e snygg från långt håll men askass när man glor på den nära.
Men såhär ser jag ut idag: (skoja detta e sen igår)

Jaojaoooo.

OCH ÅH, min mamma köpte tiogångers kort på badet så jag ska simma minst tio gånger innan jag åker iväg.
Pusssss sålängeeeoo


Blåggkåmpisar


Detta har varit en underbar dag. Som en liten dröm. Fint väder (plus lite mysigt sommarregn) och fika med mina underbara Blåggkåmpisar. Fikor (kaffe plus cigaretter) och skvaller är liksom det jag lever för... Det är Faaaab! Dagens skvaller kan jag ju inte riktigt avslöja, men det var schexigt! 

Andra saker som hänt idag är att jag fått tillbaka min laptoppis (KAN BLOGGA ÄNNU MER OCH KOLLA IN MINA FAVVO-BLOGGAR, är så lycklig), köpte biljett till  artonårsfest på lördag (efter att jag sett Victoria och Daniels bröllop såklart, förstår inte varför inte alla vill se det!?) och jag har även köpt ciggeliggs själv, för första gången ever! Jag kände mig som en stor pojke, nästan som en riktig man och tillråga på allt kommer det fram en man från IM och frågar om jag vill donera pengar, och dom går bara fram till artonåringar! Det måste ju betyda att jag är arton? Malmö nattklubb dirr??

Denna underbara dag är dock inte slut! Nu ska jag på picnic med Lillzagge, så Ena och Alice får klara sig utan mig på sitt chillkrök ikväll... Tänkte skriva ANVÄND KONDOM UNGDOMAR... men kom på att de går på P-Piller... ANVÄND KONDOM I ALLA FALL, KÄNSJUKDOMAR FINNS ENDÅÅÅÅ!

The New Aley! Arton and faaab med brillz!


(har inte tid att retuschera mina fjårtis bilder assåee! Igga picsen fans!)

                                                                                                                                   

Four-eyes


Om man kollar på bilder på mig från dagis ser jag ungefär exakt likadan ut som jag gör nu (bara det att jag var lite mulligare och lite sötare, när jag var sex år gammal, och oskuldsfull och försvarslös... fast de två senaste är jag nu med i och för sig...) Hur som helst insåg jag att jag behövde förändring så nu har jag som tidigare nämnt: EN NY LOOK!

Tack vare Nina, som inte gav mig en "spya-blick", har jag därför fått en helt ny syn på livet, en syn genom glasögon så nu e jag nästan lika schmexig som Lady Gaga i videon till "Alejandro"

eller inte alls lika schmexig egentligen. Känner mig nästan lite dum: En ny Aley men lite dum. Fast om någon frågar kan jag bara säga att det är läsglasögon... Jag ser lite ut som en fluga dock... en gullig fluga!
You know that I love you boy
Hot like Mexico

                                                                                                                                     


Nasty Saebbe på väg!


Tydligen är Stadsbiblioteket i Lund numera en exklusiv klubb i stil med Studio 54. (akta er för att råka ut för samma sak som Christer Björkman, sperma i ögat låter inte så Naaaaajs)

Nina och Jag tänkte att vi skulle delta i en liten skrivarkurs för att kunna bli små Hemingways båda två, men ack vad fel vi hade. Väl på plats visar det sig att vi inte är på listan, "Skriv-tanten" påstår att det är fullt och det bildas en kö utanför. Efter fem minuter släpps alla i kön in förutom jag och Nina...  Då frågar man såklart sig själv: Är vi svartlisatde? Var vi olämpligt klädda? Antagligen var det min finne på knäet som förstörde allt... VARFÖR SKULLE JAG HA HORTS PÅ MIG IDAG!?

Fast vi hade en trevlig runda på stan, och jag skaffade en ny Look! Bilder kommer säkert senare... Kanske.. Nu kommer Nast Saebbe över, PUSS!

                                                                                                                                        

Good Morning, Baltimore


Hairspray is on the telly tonight, mama!

Jag är helt efter för jag har aldrig sett hela, like OMG, bara typ den första halvtimmen, så nu laddar jag upp med dansskor och popcorn för hela slanten!Justin Suarez... Marc Indelicato e så himlans söt och gullig i Ugly Betty, skulle verkligen kunna äta upp honom! Sen är det ju en helt annan sak att folk ger mig komplimanger såsom: 

"Oj, vad du är lik honom i Ugly Betty!"

Man kan ju inte vara "kär" i sig själv liksom... alldeles för narcissistiskt... eller?

                                                                                                                                        

Finlandssvenskar
Visst kan vi väl vara överens om att finnar är ganska så Nasty? Kanske rent utav riktigt vidriga? Det var därför som jag blev så äcklad och på samma gång förvånad när jag upptäckte att jag faktiskt fått en finne på.. hör och häpna!

På knäet! Vem hade kunnat ana att man kan få finnar på knäet liksom! På näsan, i pannan å allt sånt, jaja, det vet man ju, men knäet liksom!? Vad händer härnäst liksom: Herpes i hälen kanske?

Just for the records: Självklart vill jag inte dra alla finnar över en kam och generalisera. Mark Levengood är extremt mysig och gullig och honom kan man inte annat än älska, men Arja Saijonmaa liksom... Hon borde klämmas!

                                                                                                                                        

En mat blogg?

Jag börjar undra om denna bloggen har fått ett visst mat-tema? För marioteten av de inlägg min lilla femsi grupp lagt upp har handlat om mat. Är de sant som de säger att vi är tjockisar och bara tänker på mat? hmm..

Vi borde tabort temat. Så jag bestämmer, här och nu, att INGA inlägg från och med nu fam tills onsdag ska handla om mat. OK? Tack!, jag blir så hungrig annars.

Tvungen!!

                   

HAHAHA:D Jag var ju tvungen att lägga upp en bild på Enchiladas när Alewander nämnde det!:D Jag vet faktiskt inte varför jag bara lägger upp bilder på mat - består mitt liv bara av det, är jag besatt?:O Haha, antagligen:D Och JA, Anna Books mun räknas som mat! Jag vet dock inte vem som skulle vilja äta den, men med tanke på hur mycket Mrs Book äter MÅSTE hennes blodomlopp bestå av kebab och marsipanroserXD Det på bilden ovan är antagligen inte ens Enchiladas...det är hennes egna fingrar...:D
                                                                                                                

chena blögggkåmpisarr

Bloggtorka för min del!
I knöw, men jag har faktiskt inte varit hemma sen igår morse.
Skolavslutningen va kewl på många sätt, jag stack dock hem till min lilla pöjkvänn runt tt halv två kansk och sov där tills idag och kom hem runt tvåtiden kanskä.

Men det va inte det jag skulle skriva om.
HÖHÖ jag har tråkigt så jag sittr och googlar litta ruliga saker.

sökord: Potatis

En bonne som fått sig ett kap!!


sökord: Ketchup

i nyförpackning


sökord: stopp

palla att han ändå tog sig endå igenom!!


Studentis, Jobbis, Maois


Hellu Bloggisen, det var ett tag sen sist... Har varit fullt upp på senaste tiden med tanke på alla baxiga studenter som sprungit runt och visslat och gett en massa maed, som vi alla älskar! Dessutom glömde jag bort lösenordet till bloggen, vilket kanske var största anledningen till torkan...

Hur som helst så börjar mitt liv som hårt arbetande slav-pojke imorgon. Med hjälp av mina mycket muskulösa armar ska jag dra en vagn på ungefär tusen kilo fylld med papper som jag sorterat i fina högar under de senaste sex timmarna, för typ 10 kronor i timmen. Är det värt det? Absolut... inte.

Men det finns guldglimtar i ens arbete till exempel när man ser att en utelampa från Bauhaus endast kostar tio kronor, det är sånt som gör livet värt att leva!En liten student flakis bild på lilla mig från veckan.

Tänkte även ta med en liten observation: Har ni lagt märke till att Mao Lings inlägg alltid (om man räknar Anna Books mun som mat - vilket man borde då det alltid ligger mat i den) har haft en bild på mat? Spännande verkligen, vad tror ni nästa bild blir? Enchiladas kanske?

                                                                                                                                         


PREMIÄR!

För första gången NÅGONSIN gör lilla Enis ett inlägg i en blogg, wow det.. det känns.. bra!

Studentveckan och nu sommarlov känns obseskrivligt härligt, jag kan knappt vänta tills Nina, jag och Hanna drar iväg till España och solar rumporna av oss =))
och nu är jag dessutom 500 kr rikare, VÄLDIGT passande måste jag säga. Alice och jag diskade vinglas, fick äta hur mycket vi ville, hälla upp champange, äta tårta tills vi spyr.. ja, lättförtjänta pengar! (Dock stod vi upp i 5 timmar i sträck! INTE okej för ett fetto som jag, rulla is the new thing assssååe)

anywho, igår var ju vädret på topp och vår skolavslutning spenderades ändå mestadels i stadsparken under världens sunkigaste "tak" tillsammans med jetefint folk! Hade dock roligast under de två timmarna då jag tuppat av i soffan... ÄR DET BARA JAG OCH CHRISTIANS PAPPA SOM TYCKER POWERNAPING ÄR UNDERSKATTAT?

åh när jag tänker på det så känner jag mig lite.. lite.. trött. jag ska gå och sooova och sen umgås med min syster (för att en vis bus måste gå på tävlingar istället för att underhålla mig!)

Langar upp en bild på NINA från igår för att hon är så söt <3GOD.. eftermiddag (?)


Mums...

                           
Idag har jag varit - och är fortfarande - sjuk:'( Jag kom därför inte till skolan som den gnidna jävlen jag är;) Lite dåligt av mig eftersom det typ var en timme lång skolavslutning och att Alewanders dator ligger i mitt skåp:O Men lite otur med tanke på att det är sommarlov och jag ligger hemma och har mormors hosta:D/:( Mormors hosta är vaniljkrämen på wienerbrödenXD HAHA:D
Jaja, ska sova nu och ladda upp med vaniljkräm till frukust imorron:D.........NASTY!!;)
                                                                                                            
 

Cocio

                                               


Vad kan jag säga? Namnet säger allt:D COCIO...WTF!!!?:D Hahaha:D KUKI'O - köp i närmaste butik, smak av k*k!:D HahaXD
Jag överdriver kanske lite men vad fan, Cocio...va det verkligen det BÄSTA namnet på en chokladdryck?:D

¡Chao Bella!
                                                                                                  


Visseli visseli

Idag gick jag förbi visslande studenter och nu visslar det i mina öron också. Jag blev ledsen. Såhär ledsen.

 


Dadda


Här ligger EnisPenis och klappar kaninSöööööt Bebis!

                                                                                                                                             

Ingenmansland

                                                       
                         Jag vet att bilden mer ser ut som Anna Books mun men skit samma;)

Folk brukar skämta om att där jag bor är en SÅÅÅÅÅÅÅÅN HÅLA (mobbing!!;D), men det finns värre hålor än där jag bor. Min kompis bor på ett ställe som är mycket mindre än var jag bor och när jag för inte så länge sen skämtade om det så sa hon: "Vi har faktiskt brunnar"XD. Detta tyckte jag var väldigt underhållande:D
Inte roligaste inlägget men ni får ha överseende med mig eftersom jag bara har bloggat några timmar;)

¡Chao Bella! 
                                                                                                        bästa låten
E du sne?


ta en sån här!


Stressig tillvaro


Här sitter jag med lappisen i knäet och leker fotomodell:Vill inte plugga. Vill sitta i det soliga fönstret och stirra på världen utanför. Sitta,  som i en liten såpbubbla, och noppa ögonbrynen, det är liksom så hemskt mycket mer avslappnande än att till exempel läsa om Berlinmuren. Mitt liv är liksom så himlans hektiskt just nu, som idag till exempel:

- Började klockan 10.50
- Tömde mitt skåp och slängde två tröjor och en strumpa samt en bulle som legat där i ett par månader (som man nu helt enkelt kunde döda folk med, en stenhård klubba...)
- Satte mig på Stortorget med en ciggeligg och kaffe med Nina och Jåpe och diskuterade vad vi ska ha på oss i balen i trean (Jåpe ska ha T-shirt ch shorts, jag ska ha skyhöga klackar)
- Åt cashewnötter
- Skrattade åt studenter som dansade till Riverside 

JAG AVLIDER SNART AV STRESSEN!

                                                                                                                                          

Låt studenterna fira!

Idag när jag vandrade i Lunds vackra stad så kom ett gäng skrikande, visslande och extremt superglada studenter från Polhems skola. Dessa fem personer skulle in på Donken då en äldre kvinna (sur kärring)kom och bad dem att vara lite tysta och ta det lugnt.

En av killarna skrek då högt som fan(kan ha varit alkoholen som framkallade det?) "JA, VI SKA TA DE LUGNT!" fast att han stod ca tio centimeter från damen(kärringen).

Sedan kom en av de andra killarna som också hade fått i sig lite för mycket av det goda och skrek att dem inte alls skulle ta de lugnt och sen tutade han med en sån tuta i damens(kärringens) huvud och gick in på Donken.

Jag ville dö av skratt när jag såg hur ställd kärringen blev. Haha och jag fattar inte hur man kan bli sur för andras lycka? Blir lite irriterad på sådana people! Hon kanske hade en dålig student själv?
Så sluta sura och störa er på alla vackra studenter. Låt dem skrika och vissla, dem slår iaf inte ner folk och förstör.


 

 


Arabiska natt
Visst ser det ut som jag hade kunnat vara med i Alladdin, som typ en sneaky gubbe som säljer vattenpipor i ett litet stånd med en apa i taket? Audition dirr!

Inlägget skulle egentligen handla om min nyinköpta Pashmina-sjal men sen bara ah,vafan, vem bryr sig? INTE JAG I ALLA FALL!

Ska forstsätta att sälja vattenpipor och snacka skit tillsammans med Nina som jobbar på så flitigt, Pusseli gusseli!


P.S ska försöka sluta göra massa kopplingar till barnfilmer å sånt, men jag e helt inne på det denna veckan... det är som om jag är åtta år på nytt, Åh denna ljuva ungdom! D.S.

                                                                                                                                           


HÄHÄHÄHÄ HIZTORI

Image and video hosting by TinyPic

Seriösa inlägg känner jag! Menmen, känner också att jag borde slita mig från faceburk och liknande och börja skriva på historian... alex borde göra likaså....

Image and video hosting by TinyPic


Fritten

                                                
 
Jag hittade dagens äckligaste sak i min väska i morse :( Där låg den, i botten av väskan - en stenhård, gul, ihopkrympt klump. Den såg ut som Anna Books lilltåXD HAHAHA:D Det var en POMES FRITES!! En pomes frites som jag och Alewander köpt för ca två veckor sedan - NASTY:D Jag plockade upp den och höll i den som om det vore en påse med hundbajs:D För mycket info?:D

Aja, det var dagens höjdpunkt- så roligt är mitt liv;)

                                                                                                                        


Livet som mumintroll...


... Hade varit så hemskt mycket sötare!Holy Crap! Har visst en fet inlämning imorgon precis som Nina, (som jag visserligen visste om men liksom... Mitt huvud känns som en rabarber just nu...) kanske ska ta och börja med den ist för att leta efter söta Muminbilder och kolla British Vogue....

Eller så nannar jag, vilket verkar vara det mest trevliga för stunden... Fast damn, it's gånna slapp mi in the fejs tomorra,  Pusssch små människor!


                                                                                                                                         

 

ASZÅE

Image and video hosting by TinyPic

såhär kul har jag med historiauppsats.. fokus till 110% i prömiz


Dongeldamp


Hellu lilla Bloggis,

Idag har det alltså regnat en massa i lilla Lund och man har gått runt som en en frysande, ful, våt trasa hela dagen, inte så schexigt alltså!

Det var meningen att jag skulle catch up med Lilla söta Alice efter skolan men det är hemskt svårt att få tag på någon utan pengar på den mobila telefoni-apparaten så istället tog min mamsi med mig på en liten shopping runda för att få in lite somrigare färger in ma closet, so I  went on a small shopping spree. (kände att det hade varit lite mer spännande om det varit Carolina Gynning som varit med mig, á la Förkväll stil, menmen...)

dessvärre var allt jag kunde tänka på inne i provrummen hur Ful, Fet och Finnig jag var idag, så jag ska nog undvika att shoppa på FFF-dagar, ska bara shoppa på SSS-dagar (snygg, smal, sexig)
Jag kände att temat var picnik-duk: ljust och rutigt, så nu gör det absolut ingening om jag spiller på mig... vilket jag alltid brukar göra... mest brukar jag hitta en liten chokladfläck då och då och tror att jag äntligen blivit en riktig kvinna men nej, det är alltid BARA choklad...                                                                                                                                        kewl med biblar och regn

Hur kan man tycka att regn är roligt?
Jag gick hem från bussen idag och regnet bara piskade mig i ansiktet, och då började jag tänka på att hur skönt det hade vatt om det inte regnade!
För då hade jag inte haft regnpisk i ansiktet.
Sen ångrade jag mig och kom på att det skulle kännas som om mitt ansikte var gjort av choklad och höll på att smälta.

För övrigt satt jag uppe till klockan ett igår och laddade ner appar till min mobil.
Hehehe laddade ner fart attack.
Det var ganska nära att jag laddade ned någonting som hette bible reader, lät kewl.


Är väl praktiskt om man glömt bibeln hemma nån gång då man skulle ut.

Dett kändes lite som ett simpsons avsnitt! Började med regn och slutade med bibel.


Regnet de bara öser neeeer!

Vaknade av att regnet smattrade på mitt takförnster och insåg att jag inte kan gå på toa för några unjäklar har stoppat i massa pinnar i brunnen så det är stopp överallt i huset. Tåpen!
Känner mig någerlunda förvirrad och sleden. Hade inte bangat byta plats med denna lilla varelse.

 


morgon är kul

Godmorgon, vaknade för ungefär en kvar sen. Funderade starkt på om jag skulle dramig till skolan, bestämde mig för ja, det ska jag. Så ska strax ta på mig.
Vädret är så knepigt så det kommer ta tid att hitta någonting att faktiskt dra på sig!
Åh ångest.såhär kommer jag se ut när jag somnar på vägen till skolan!


Nadda maed!


What's eating Gilbert Grape?

Jaa du, vem vet? Kanske är det Anna Book? Men vem vet?

Hursomhelst tror jag att alla skulle vilja få sig en liten smakbit så länge Gilbert är så himlans tjusig! Tänkte att jag skulle krypa ned i min lilla provosoriska bädd när jag plötsligt ser Johnny och Leo titta på mig från andra sidan rummet - ganska oemotståndligt att stoppa in den alltså...

i dvd:n då (OMG, en tråkig sexvits!) 

Anyways, efter en angenäm afton med Emma, Sanna och Nicole Kidman ska jag nanna till ljudet av Arnies röst: "Aj killt im Gilbert, Aj killt im!"

Sleep tight and don't let the bedbugs bite! Pusss!Minst sagt Stilig karl (dessutom en hyllning till Ninas long lost lover)

                                                                                                                                            

SuperMys
Hellu Bloggisen,

Nu sitter man hemma hos lilla systeryster på verandan och snackar skit med Sanna över en iskaffe och ciggeligg. Något i stil med Coffe and Cigarettes, en underbar liten film i svartvitt och french style, allt mys man kan tänka sig i en film.

Det känns ju även som om man borde ta tag i detta underbara sommarväder som kommit krypande, framförallt då jag spenderat hela helgen med Paris Hilton's British Best Friend -Maraton. Helt fantastisk serie, även om Paris Hilton verkar lite stel och tråkig... fick verkligen flashbacks från "Den rätte för Rosing", om man lever the fab life: VISA DET!

aja, nu ska vi surfa in på Spraydate^^ Ha en underbart mysig kväll allesammans och stay tuned
                                                                                                                                       

                                                                                                                                            


Studenten kommer bli min död

Jag har kommit fram till att jag hatar studenter..iaf alla förberedelser innan. Jag är som en död fisk på land efter denna helgen, tur att jag är "sjuk" imorgon så jag hinner fixa resten. Blääääää!!!

Och detta är mitt första inlägg i denna Fabulos blogg! Hälsa mig välkommen


den luktar gott!

Image and video hosting by TinyPic

Igår handlade jag en peeling från LDB.
När jag luktade på den blev jag glad och va tvungen att visa upp den!


We are one

¨
Nu har det äntligen hänt! Alla vi små Femisar har nu hoppat på the fashion train och följt trenden att "bli ett" genom Gangblogging! Måste säga att sången "Vi är en" aldrig varit så central som nu, för
"Vi är en höör ihoooop som tvååå trääääd på samma joooord".

Fast Nina förnekar det: Disney var genial.

Så efter detta  medelmåttiga inlägg ska jag ut och schteeeeka i en underbar sommarsol med ett glas Oboy och någon Fab bloggis för well... Det är vad mitt liv går ut på

Ha det underbart, PUSS.vår gemensamma bloggis

Okej, jag och Alexander bestämde oss för att skapa oss en gemensam blogg tillsammans med Ena, Alice och Malin (Mao Ling) så här är den.Ganska enkel design eftersom jag inte har tid eller ork till att sitta och fixa med den.

Kategorierna kommer att vara våra namn och vi kommer att skriva om exakt allt mellan himmel och jord!

Det enda som återstår är att lära Ena och Malin att blogga!

Ska bli skojj.


RSS 2.0