Oscar is da shit!

Hej hopp!

Eftersom jag och Aley är oehört glamorösa människor satt vi uppe och tittade på Oscarsgalan igår natt (idag?) och vi somnade otroligt nog inte! Vi sov faktiskt inte alls utan vi var uppe hela natten eftersom vi visste att om vi skulle gått och lagt oss skulle vi inte kommit upp ur sängen förren dagen efter. Sömnlösheten ledde till att vi båda var dryga med dålig humor, illamående en stor del av dagen för Alex del och för min del en engelsklektion där jag kämpade för att hålla ögonen öppna. Nina hade i alla fall en underhållande dag eftersom vi var sunkiga, eftersom jag fick tixs i ögat lite då och då och eftersom hon fann det väldigt underhållande att skratta åt mig när jag försökte hålla mig vaken (jag tror jag såg ut som om jag fick dyseleksi-anfall inland...) och att Alex skratt blev mer och mer fuckat för varje minut som gick. Hur som helst, tillbaka till ämnet. Själv tycker jag att Jennifer HudsonNatalie Portman och Mila Kunis hade bäst outfits av the ladies- förutom Gunilla Pontén som var den vackraste på hela kvällen där hon satt hos Filip och Fredrik och kritiserade andras mode då hon själv såg ut som ett nerskitet offer med ett lazy-eye och dubbelhakor ner till golvet. Skönheten själv: 
                      
                                                      OBS! Detta är den finaste jag hittade...   

Till råga på allt körde dessutom bussen förbi mig på Jupitergatan när jag skulle hem eftersom den var "full"! My ass att den var full! En buss är inte full förren människor sitter utanför på vindrutetorkarna! Så gniden busschaffuör! Att han bara...körde förbi mig liksom. Utan tvekan eller skuldkänslor körde han förbi mig bara sådär. Det tog mig en stund att fatta att han inte gjorde det med flit men det är fan endå gnidet! Frågan är om det var värt det? Att sitta uppe hela natten och må skit dagen efter och dessuton ha en massa otur. Svaret är ja, det är ju faktiskt bara Oscarsgala en gång om året! 

Ha de lá gött nu då!
                                                                                                               

Ocensurerat hemma hos Oscar


Jag och Mao råkade svälja våra biljetter till Galan eftersom någon rälig jävel (Ja. jag syftar på dig Tom Cruise) lagt dem i chipsskålen. Vi lät dock inte detta göra oss nedstämda utan vi gick på Röda Mattan i Badrummet.

Image and video hosting by TinyPic

Diana råkade halka och slå huvudet i Toalettstolen när hon försökte släcka sin törst... Vi ska spola ned henne så fort hon slutar andas... vi vill ju inte missa Nicole Kidmans entré på The Red Carpet.

Academy Awards


Sitter och mediterar med Diana Ross inför Oscarsgalan. Vi är rätt bra vänner faktiskt. Vi var precis på Espresso House och drack kaffe. Blev lite snead men det får man ta när man umgås med en Diva.

Vi är riktigt laddade inför ikväll. Mao ska komma hit också, bara för att liksom. Det ären thing vi har. Jag, Mao, Diana och Oscarsgalan. Förra året dregglade vi över Taylor Lautner men i år ska vi dreggla över Javier Bardem. En riktigt schexig, mogen karl. Helt i min smak. Colin Firth ska är ju också en favorit. Ska bli spännande att se de båda hunkarna slåss om pris i bästa manliga huvudroll. Sitter och hoppas på mud-wrestling. Yummy. Nu ska Diana ut och rastas... ska bara hitta kopplet. Ha en underbar kväll, små läsare, cause I sure will.


P.s ett mål med livet: vara värd för Kanal 9s sändning av Oscarsgalan. Watch out Filip och Fredrik, The Supremes (Diana, me and Mao) är ute efter ert jobb.

Babben är faktiskt djup! Inte bara i fi***n utan överallt!

Hej hopp!

Jag vet att jag inte har uppdaterat på länge men med tanke på hur många som läser bloggen så är det nog inget stort problem...

Få se, i onsdags var jag och Becky och såg Sanctum på bio som är en film som har gett mig men för livet. Jag vet egentligen inte riktigt vad jag blev så jävla rädd men den var bara fruktansvärt obehaglig med trånga utrymmen, grottor som översvämmades och människor som dog en efter en. Inte min genre...just saying! Den var dock bra gjord men för läskig för mig. Jag kunde inte sova förren vid 5 på mogronen då jag tittat på Glee och fått bort bilderna från min näthinna. I'm a pussy. Vi åt på BK också, namnam! Och vi fikade. Mums! En väldigt flummig kväll med mycket kräng which I love!

I torsdags var jag hemma hos Alex där han, jag och Nina tittade på Pans Labyrint, åt bl.a. chokladmousse (och mycket mer) och drack alkoholfritt vin som smakade äppelsaft. Vi köpte det eftersom flaskan var fin...hehe. En väldigt underhållande kväll! Lägger dock inte upp bilder från i torsdags eftersom alla blev sjukt skabbiga. Ni får en sjukt sunkig på mig istället där jag låtsas att gubben Alex ritat på min hand kan prata och röka...Jag tror att jag matade den med något också...Well - I was born this way! 
                   
                                                               Jag vet inte heller hur jag lyckas

Ha de lá gött nu då!
                                                                                                             


Torsdag


Uppdateringen har varit under all kritik idag, men äsch, vem bryr sig! Bara jag skulle jag tro. Hur som helst så har dagen gått ut på att knäcka ägg och dricka alkoholfritt vin. Alkoholfritt vin är väl ungefär synonymt med äppeljuice, men det var en satsig flasa i alla fall! Har inte så mycket att säga förutom att jag pch Mao har en fetisch för 90tals musik. Har pumpat sönder Sclub 7, Shania Twain och Atomic Kitten, it's just fabulous! Det är även hemskt skojjigt när Justin Bieber blir skjuten på CSI. Han är verkligen en förfärlig skådis. Han kan inte ens dö trovärdigt. Ser snarare ut som om han får ett krampanfall.



Don't say no... Say Bieber.


Babsan


Lovet framhäver verkligen mina sämsta sidor. Framför allt när jag är ensam hemma, och väljer att inte lämna huset på hela dagen, så uppgår jag i något äckligt, sunkigt tillstånd då jag vägrar borsta tänderna och bara hoppar omkring och skrik-sjunger på massa underbara B-låtar samtidigt som jag låtsas att fjärrkontrollen till TV:n är min mikrofon. Den underbara låt jag fastnat för just nu är såklart Babsans låt om hur sugen han/hon är på spanjorer. Jag tycker den är helt freakin' fabulous.



Just nu sitter jag och falsett sjunger Por Favooooooooor. Dock låter det ännu mer falskt än när the one and only Babsan gör det. Förstår inte riktigt hur det är möjligt, men en av mina talanger är att helt enkelt vara totalt tondöv.

Crazy bitch

Hej hopp=D

Igår följde jag som sagt med mamma och Fredrik till optikern för att kolla om han (Fredrik - inte optikern, han hade redan glasögon) behöver glasögon- vilket det visade sig att han gjorde. Om jag hade varit Fredrik hade jag haft linser 24/7 men stackaren gillar inte att "stoppa saker i ögonen" vilket så klart fick mig att undra vilken människa som faktiskt tycker om det. Vem njuter riktigt av att nudda sina ögonglober? Blir en sådan person upphetsad av att nudda andra människors ögon? Livets stora frågor...
                
              Den här bilden eller liknande är äver känd som alla fjortisars profilbild på BDB...

Hur som helst, efter besöker hos den haltande creepy optikern hjälpte mamma mig att hitta en väska. Jag som får beslutsångest lika lätt som Aley fasnar framför TV:n köpte såklart ingen väska igår. Jag har dock tre stycken som jag kan tänka mig att köpa men frågan är bara vilken? En ut av väskorna hittade jag på Åhlens som enligt mamma är en snobb-affär men som enligt mig är en B-affär (snobb=B?)...Dilemman dilemman! Det kommer sluta med att jag inte köper någon ny väska och säger att jag ska laga min andra (att mamma ska laga den för jag kan inte...) vilket så klart inte kommer bli gjort. Jag kommer få gå utan väska helt enkelt. Problemet löst!

Ska in till Lund om en timme med Becky för att titta på bio, äta och flumma. Det ska bli noooojs!

Ha de lá gött nu då!
                                                                                                               

Big Brother ofc


Alltså jösses. Umgås med min bästa vän dumburken som visar Big Brother. Jag vet liksom inte riktigt hur man ska skriva ner alla intryck som programmet ger en. Jag antar att den bästa sammanfattningen är: Oh dear heavens! Det är bara så himlans OMG på det programmet och jag kan inte ens avgöra om det är på ett bra eller dåligt sätt.

Det är hur som helst underhållande. En sak jag dock inte fattar är det lilla huset bredvid det stora. Människorna inne i det lilla huset verkar vara sådana som skjöts ut som en kanonkula, ur livmodern, när de föddes, och träffade väggen med en hastighet på 100km/h, vilket lämnat dem med stora tankesvårigheter. Jag får liksom panik av sådana människor. Störst ångest får jag av de två "kilarna" typ Gurkan och Jimmy. Så himla räliga. I övrigt tycker jag att de i det stora huset också är ganska störda. Fast även jag hade nog varit ganska störd om jag var där... med tanke på alla man hade varit tvungen att umgås kring.



Vid närmare eftertanke hade jag nog lämnat huset ganska direkt på grund av den vidriga tjejen som känner sig tvungen att vara Ghetto á la black chicks i Bring it on 2 (eller vilken det nu är... den där Rihanna är med hur som helst. Den var riktigt dålig, men det kan man ju vänta sig. Rihanna har ju aldrig gjort något bra i hela sitt liv skulle jag tro) bara för att hon är svart med lite booty. Well, you know what, YOU AINT NO EFFIE WHITE GIRL!


                                                                                                                              

Plugg-i-lugg


Image and video hosting by TinyPic


Kör en Stig Helmer inspirerad frisyr idag bara för att jag tycker att man borde ta in svensk B-film i Haute Couture världen. Så efter att jag ringt Vidal Sasson tänkte jag catch-up med lite skolarbete... vet dock att det inte kommer ske så länge det finns Top Model repriser på lilla dumburken. Aja, jag försökte i alla fall.
      
                                                                                                                                    

Adorable

Idag har jag för första gången tittat på Amelie från montmartre med mamma. En fruktansvärt underbar film och en klockren femma! Så gullig och underhållande film som jag helt enkelt bara blir glad i själen av! 
                    

Imorron ska jag följa med mamma och Fredrik till optikern, försöka hitta en väska och träffa Maja. Nooojs!

Ha de lá gött nu då!
                                                                                                                   

Ut i friggeboden unga dam!

Hej hopp=D

Idag har jag varit och träffat Alex i Lund. Vi hade tänkt se Pans labyrint men det får vänta tills torsdag så kan Nina också vara med. Egentligen gjorde vi inget vettigt men det tog endå rätt lång tid. Först gick vi in på coffee break där jag drack en chai-te och Aley en kaffe och sen vandrade vi vidare till espresso house där jag handlade chai-te på burk (en skitsöt kille med målbrotts-röst stod i kassan och var jättetrevlig...han sa visserligen bara fraserna "vad får det lov att vara" och "va det bra så?" men eftersom han önskade just mig en fortsatt trevlig dag tror jag att det var kärlek vid första ögonkastet!). På vägen till salladsbaren gick vi även in i en väsk-affär och dressman bara för att, och för att jag fortfarande behöver en ny väska. Vi tog samma sallader som vanligt och jag tror att vi snart räknas som stamkunder- vi äter ju trots allt upp nästan alla gratis-kakor som man egentligen bara får ta en av...dom ská ha det eftersom dom har höjt priset med 10 kronor!

Efter det rullade vi till busshållplatsen efter ett snabbt stopp vid "Donkan" för att hämta vatten (är det gratis så är det!) och så åkte vi till King size shoes i Arlöv. Som ni kanske kan gissa kan man köpa damskor till folk med stora fötter där...alltså till mig själv och transor. Alex blev dock sjukt besviken eftersom han hade förväntat sig värsta stora, snygga skoaffären med neon-ljus och fyrverkerier när affären i själva verket är lite större än en friggebod... Och eftersom vi är mindre begåvade så kollade vi inte upp öppettiderna och det visade så klart att affären har stängt på måndagar. Vi åkte då samma väg tillbaka och skiljdes åt i Lund för att åka hem. En väldigt underhållande dag om jag får säga det själv. Här kommer lite bilder från dagens händelser:
          
                                                Ja, jag suger på att fota ibland...rätt ofta...

           
            
                                                     Los sallader en el snack-bar   

          
                 Vi brukar ha släckt hemma när vi äter...jag har alltid undrat varför

            
           Nyklippt sexig Aley med snygg sallad! Honom mé litta smör po!

Ha de lá gött nu då!
                                                                                                      


Frisering


Oh my, har precis klippt mig. Jag hatar att gå till frisören. Jag blir alltid helt nervös och nästan lite rädd innan för det finns inget mer skrämmande än den krystade konversationen som MÅSTE ske mellan klipp-tanten och dennes kund. Själv hatar jag att prata med frisörer. Jag vill liksom inte bli vän med min frisör, jag vill bara ha en klippning men ändå måste man liksom prata om något eftersom det finns sociala regler. Bläää, det slutar ju ändå med att det blir tyst. Det hade ju nästan varit lika bra att bara låtsas att man är stum. Eller göra sig stum på riktigt, typ tejpa fast tungan i gommen. Fast å hade man varit tvungen att göra charader för att typ förklara om det börjar brinna eller något sånt...

Hursomhelst jag fick en väldigt ungdomlig klippning. Jag ser ut som en tolvåring. Hurra. Har inte tid att lägga upp någon bild eftersom jag måste rusa till bussen snart och vet inte vad jag ska ha på mig... så min fräscha lekfulla look kommer upp lite senare.

                                                                                                                             

Deg söndag


Oh dear heavens! Jag älskar The Rachel Zoe project! Det är bara helt underbart hur en fläck på en Dior klänning anses vara världens undergång för henne och hur dramatiskt det blir när Rachel ska maila Karl Lagerfeldt för en ändring på en Chanel klänning och alla håller andan för att att de är så himlans nervösa, Och gräddan på moset är när alla börjar gråta för att Cameron Diaz ser fab ut på röda mattan! Aaaaah, kändisvärlden, it's amazing.


Nu ska jag skriva en uppstats om Den stora smällen. Även känt som Big Bang. (Även känt som Kristoffer Appelqvist hoppar...)

                                                                                                                               

Tankar kring ingenting


I natt drömde jag om chokladflingor. Undrar om det betyder att jag är rädd för att drunkna i chokladmjölk?

Gaylord Focker

Hej hopp=D

Vår lärare har "inget liv" som hon själv sa så hon hade faktiskt rättat matteproven till idag och det gick otroligt nog riktigt bra! Skönt att få bra nyheter innan lovet! <Happy face>

Idag var jag och Aley i Malmö för att försöka hitta en väska till mig på Märkesoutleten och för att gå på Entré. Vi hittade ingen väska som jag ville ha (bara en för 600 som jag inte riktigt tyckte var så snygg så att den var värt så mycket) så vi gick och åt på Wok Kitchen istället. Alex har aldrig varait på Entré och jag har aldrig varit på Wok Kitchen så det var perfekt. D.v.s. förutom att min kyckling var torr, Alex fick riktigt mycket bläckfisk och att maten inte var mer än en trea så var det perfa! Det var svinkallt och vi fick utsikt över ett elkraftverk när vi åt också men va fan. En bra start på lovet enligt mig i alla fall så länge vi inte blir magsjuka av bläckfisken...

Jag listade äntligen ut hur man lägger över bilder från mobilen till datorn så nu kan ni kanske få se lite fler "personliga-bilder"! Jag hade tänkt lägga upp en bild på Alex när han äter men han såg sjukt äcklad ut av maten så jag tog en bild där han ser ut som en skitglad ödla istället...hoppas han inte blir arg... 
                 
                  Jag gör som vanligt misstaget att fota efter jag börjat äta...can't help myself!

                  
En mätt och glad Aley...tror jag...han brukar i alla fall få puckelrygg när han är mätt och glad...

Ha de lá gött nu då!
                                                                                                            


Entré Entré


Var på besök i stora, läskiga staden idag för att besöka det stora, läskiga köpcentert Entré. I Malmö alltså. Till skillnad från Mao som är en världsvan storstadsbo så är jag nästan aldrig i Malmö eftersom jag tycker att det är läskigt... och stort. Hela idén om en stor stad både fascinerar och skrämmer mig liksom, men rädlasn för att bli rånad, misshandlad, skjuten o.s.v o.s.v har fått mig att stanna hemma i min trygga lilla stuga. Hur som helst så insåg jag att jag inte är menad att röra mig i städer som innehåller mer än typ 10 invånare eftersom jag helt enkelt inte klarar pressen. Beviset var en försäljare försökte sälja ett nagelvårds paket till mig för 600kronor. Thank God att Mao var där och kunde rädda mig, för jag hade säkert köpt detannars.! Mao lyckades först pruta ner priset till 150 kronor och sedan fick hon oss att gå vidare utan ett nagelvårdskit med en sur försäljare som slösat typ tio minuter av sitt väldigt meningslösa liv.

Vilken hycklare jag hade varit om jag började arbeta som telefonförsäljare förresten... Lika bra att jag lever fattigt. Kan ju försörja mig på de allmosor jag får av papsi.


Det bästa med Entré var att det fanns såmycket fönster. Det var fräckt. Det som också var bäst med Entré var The New Yorker. Gullig liten affär. Ska sannerligen börja bära en massa flamboyant hats, bara för att liksom.

Prom Night dumpster baby


Har lagt allt viktigt arbete åt sidan (deklaration, avhandling i historia, kommunfullmäktiges agenda o.s.v o.sv.) för att göra något ännu viktigare: rita en skiss för vilken sorts modell Ninas balklänning skulle kunna vara i. Självklart går det åt helvete eftersom jag varken har utbildning eller erfarenhet inom sömnad... det närmaste jag kommer the fine art of sewing (skrev först sowing... det är dock inte enkelt att plantera heller! Malin säger att ens frön växer bättre om man läser dikter för dem men jag vet inte om frön verkligen uppskattar Karin Boye fast å andra sidan... visst gör det ont när knoppar brister...) är väl broderiet på syslöjden i trean och när pappa vill ha hjälp med att laga strumpor... förstår inte riktigt varför hon lägger en sådan uppgift i mina händer. Hon får väl komma hoppande i en enorm jättestrumpa helt enkelt, fast då är det ju hennes eget fel hur som helst.  



Tycker dock att det är hemskt orättvist att en pojke inte kan ha en klänning utan att vara en sweet transvestite from transsexual Transsylvania eftersom klänningar e hemskt fina små konstverk! Själv ska jag nog gå klädd som Humphrey Bogart i Casablanca eftersomjag blev helt förälskad i den filmen när jag såg den första gången och Mr. Bogart är ju onekligen tjusig. Känns även som om det inspirerat till Zac Efrons utstyrsel i Hairsprays slutsång och min frisör tycker ju redan att jag har en Zac Efron frisyr (den jäveln... ville strypa henne) så varför inte go all the way.


Mao Ling fick vara med!

                                                                                                                               

Ach du lieber, little Bieber


Image and video hosting by TinyPic

Som Mao nämnde har jag drabbats av Bieber Fever. Inte den sorten där man avgudar honom utan den sorten då man liksom hatar honom men måste se bara för att håna. Jag kan ju dock inte säga emot det faktum att hat ibland blir kärlek eftersom båda känslorna är väldigt starka och nära varandra, men det måste framgå tydligt att HANS MUSIK ÄR BEDRÖVLIG och hans danssteg patetiska, men det finns något fascinerande över den där lilla idioten... Mest är jag nog avundsjuk, inte på hans åsikter kring abort, utom typ på att han är allt jag aldrig kommer bli, förutom vuxen då. Bieber måste ju vara lite som Peter Pan. Jag menar kan någon föreställa sig en Bieber som 40åring? Då skulle han ju plötsligt bli pedofil-stämplad också skulle han bli tvungen att gå runt i sitt "neighbourhood" och informera alla barnfamiljer om detta. Det skulle ju bli helt fel. Framförallt eftersom hans beundrarkrets bara består av just 5-13 åringar (alla utanför den gruppen måste vara lite perversa). 

Hur som helst skulle detta handla om den otroligt roliga fotograferingen av Bieber i Vanity Fair där han försöker ta sitt kändisskap snäppet längre och ändra sin image lite grann. Bli lite farligare, lite sexigare, lite mer vuxen, samtidigt som han vill bibehålla sin roll som den gulliga pojken i huset bredvid. Med andra ord kan man säga att genom att medverka i Vanuty Fair så vill Bieber visa att han är det nya inom bögporr-industrin. Jag tror han hade lyckats bättre om alla tolvåriga flickor på the photoshoot hade bytats ut mot läderbögar dock...men ett steg i taget!


Björn - this way

Hej hopp=D

Jag hade precis matteprov. Det gick sådär och jag mår lite psykigt dåligt av att inte veta hur det egentligen gick. Det enda positiva är att jag precis fick lära mig ett nytt ord: Petting. Slå inte upp det om ni har bättre saker för er. Just det, jag gjorde bort mig idag. Igen...Jag sa till min lärare att jag satt nere i cafeterian och arbetade (vilket jag gjorde) och när han sen kommer ner 10 minuter senare (vilket jag inte ens hade tänkt på att han kanske skulle, vad är det för lärare som bryr sig om att man arbetar eller inte?!) sitter jag och Frida och pluggar matte inför provet. Frida lutar sig lite över bordet för att täcka mig och säger "Spring iväg innan han ser dig" medan jag sjunker lite längre ner i soffan. Jag blir sjukt busted och drar någon bullshit-historia om att jag lovar att göra arbetet hemma och att jag har matteprov idag. Han säger då att historia är mycke bättre än matte och att matte är som en vårta på tån eller som en vagel i ögat. Jag håller med honom. Älskar att han sa VAGEL.
                              
                    Tittade igenom bilder på datorn...hittade denna sjukt random på Chavela Vargas

Igår åt jag och Aley damsugare igen eftersom vi är tjocka och glada medborgare. Alex har förresten fever. BEIBER FEVER!!! Jag dör lite varje gång jag säger ordet Bieber, han är dessutom coverboy nu så han är ju lite mer satsig! Sjukt kulXD

Ha de lá gött nu då!
                                                                                                          


Sommar/Vinter


Jag blev plötsligt så himla sugen på en riktigt underbar sommardag. Att sitta i Botaniska Trädgården med någon skojsig tös och bläddra igenom en massa Vogue och Vanity Fair, dricka ett sött vitt vin och kedjeröka i flera timmar och bara prata en massa strunt. Det måste vara så den perfekta dagen skulle se ut.

Nu är det däremot så kallt och ruskigt att man inte ens kan gå ut utan att förfrysa tårna. Hela jag börjar bli blå och snart kommer jag säkert se ut som den flickan i Kalle och chokladfabriken som ju bokstavligt talat förvandlas till ett gigantiskt blåbär. Det hade inte varit så kul, fast det hade varit riktigt fräckt att bara rulla fram var man än ska, men med tanke på att jag inte är överförtjust i blåbär och att man säkert skulle rulla i tuggummi så känner jag mig inte så sugen... Får stanna inomhus där jag lökar sönder istället.


Men ser man på! Det är ju Anna Book till vänster!
                                                                                                                  

Fuck Leif

Jag orkar inte skriva ett riktigt inlägg nu så jag tänker bara ge er chansen att få vara med på lite emo-tid med mig. Jag vill helt enkelt bara vara gniden och gnällig. För det första är jag är sjukt trött och deppig eftersom jag ska ha matteprov på torsdag. För det andra...okej jag är rätt glad egentligen eftersom det snart är lov...det är mest det med matteprovet...men endå - fuck Leif!
                     
                             Jag är lika glad som Bert Karlsson är sexig...ni får tolka som ni vill

Ha de lá gött nu då!
                                                                                                                    


Queero


Min syster är på besök och ska sova över, så ska försöka smyga ut med henne när pappa har lagt sig och puffelipuffa på en ciggeligg, Mysigt att inte behöva stå ensam och darra som om jag drabbats av Parkinson vid alldeles för tidig ålder.

Idag kontaktade jag även ett Straight Camp eftersom jag insett konsekvenserna av mitt syndfulla liv: Jag kommer hamna i Helvetet om jag inte omfamnar Jesus och hans kärlek och ingår i det heliga förbundet mellan Man och Kvinna. Det är ju liksom så det ska vara. Malin är ju liksom skitskabbig som är Lebb och jag är inte mycket bättre som vänder mig efter sexiga killar som Jay Smith, Johan Wester och Dalai Lama. Fyfan för oss. 

                                                                                                                                 


Fat chix

Image and video hosting by TinyPic

There was a girl named Chrystal
The fattest in all of Bristol
She went on a diet
And ended up quiet
Bristol, say farewell to Christal

Happy Valentine's day


Jaha, mina Valentine's day planer gick fullkomligt i stöpet. Hade världens mysigaste kväll planerade och sen bara: Tyvärr, det visar sig att Telia inte älskar mig. Tänkte (likt förra året) hyra en massa gratis RomComs via Telia digitalburken men nej, det kostar pengar. Så nu måste till och med alla ensamma stackars jäklar betala och inte bara de som faktiskt redan har någon som typ älskar en och sätter på en med jämna mellanrum. Allt jag har är liksom Telia Burken, och den har gått och blivit prostituerad? Hemsk dag. Ska ta mitt liv pga obesvarad kärlek och ensamhet.

Farväl grymma värld!



Thank God att Nina gav mig choklad som hon fått av sin Påjkvän... She's my Valentine now!


Jag ska röja dig mannen!

Oj då, vem klarade precis Röj på 32 sekunder? Någon som börjar på Mao och slutar på Ling! Det låter otroligt jag vet, men det är faktiskt sant - det kan till och med vara världsrekord. Som ni märker får jag en fruktansvärd confident-boost när jag slår rekord. För att tydligöra situationen sitter jag en söndagskväll och spelar Röj på nybörjarnivå och mår riktigt bra av det. 

Enda anledningen för denna söndagsunderhållning är att jag precis har gjort mina IV-val och behövde något annat att tänka på för en stund - dessutom är det ett väldigt underhållande spel (jag är lättroad). Efter ett antal sammanbrott från min sida, telefonsamtal för råd och ett oändligt velande valde jag till slut (efter några timmars grubblande) Engelska C och Spanska steg 5. Detta val hade man kunnat tro var ett livsavgörande beslut och jag är fortfarande inte helt säker på att jag har valt rätt men så är inte fallet. Det är bara det att jag inte kan ta något beslut utan att bryta ihop som pallen Anna Book snubblade över. Hon var nog inte den enda som bröt ett ben....just saying! 
                    
                                                                       Anna Book efter olyckan
Imorgon ska jag skriva en uppsats på engelskan som jag kommer faila på. Det är ungefär det som händer...

Ha de lá gött nu då!
                                                                                                        

Don't cry for me Argentina


Jösses... Evita måste vara en av de sämsta musikalfilmer jag någonsin sett... Antonio Banderas gör fullkomligt bort sig, det är hemskt pinsamt. Det är liskom en svag tvåa. Maddonna är dock lika gorgeous som alltid och hennes framträdande på balkongen är nog det som räddar the mövie från en etta... dock inte värt att se den, det är ju mycket roligare att räkna adragradsekvationer. Livet blir så himla mycket färggladare med andragradsekvationer och andragradsfunktioner! Om jag fick välja skulle jag gifta mig med en andragradsfunktion...


Nörderiet


Melodifestivalen från Göttebåååååj är nu avklarad, mer eller mindre katastrofalt kan ju alla enas om. Av alla misstag så fanns det tre stycken som enligt mig var hemskast:

1. Att det såg ut som omBrolle stoppat en strumpa i byxorna för att se välhängd och sexig ut så att alla ensamstående mammor skulle känna att det blir lite vått i byxan. Blinkningen bekräftade detta.

2. Christer Sjögren. Visst var är han en mysig gammal man men att ta sig an Bowie såsom han gjorde. Det får mig att vilja dränka huvudet i skålen med ostbågar. Det var dock lite skojsigt när han pratade om Kama Sutra. Fick mig att le och spy i munnen samtidigt, Bra jobbat Christer!

3. Sanna Nielsens bolero... Aldrig förr har en bolero fått mig att vilja tugga på min egen fot, tills den faller av.


Höjpunkten var dock Babbsan. Den (man vet ju inte om det ska vara hon eller han!) är så himla underhållande och det absolut rolighaste var när den sliter av tröjorna på dansarna och sjunger Pooor Favoooooooooor. Jag dog av skratt!
                                                                                                                                       


Kaga



Hoooody hooooo! Sitter och myser med Maos tofflor och lyssnar på Born this way. Gaga är liksom da thing. Hon är som fyllningen i en tårta, som moset till korven, som strösslet på glassen och som mormors hosta på winerbrödet. Hon är essensen här i livet helt enkelt. Musiklivet (läs gay livet) utan Gaga vore som Mao utan ett lik... nu ska hon hämta kaga... chokladkaga... Hon är skåning.



Gorgeous

SPÄNNANDEE

HEJ!
Hehehehe, lyckades nyss klura ut lösenordet till denna bloggen efter några minuters försök. Jag tänkte bara tittavad som har hänt efter att ha skrattat ihjäl mig åt malins och alexanders inlägg. Sen skulle jag titta om det finns en ENDASTE kommentar på denna bloggen. Det finns TVÅ. De var inte gokända men jag godkände dom.
En gång för längesedan skrev alexander ett inlägg om att han skulle förstöra sin pappas enda lediga dag genom att be honom gå till affären och handla majonnäs (vettifan hur det stavas). Så han fick en kommentar från sin syster:



Annars så har jag städat toaletter hela dagen (hemma då) och anledningen till att jag gör det är för att jag en gång sa till min mamma att hon inte uppfostrat stefan och mig bra och att det e därför vi inte orkar städa. Skulle aldrig ha sagt detta (det va för ett år sedan) för nu har hon börjat uppfostra oss. Det är dock sjukt kul för min lillebror fick ta skiten också!

Ointressant inlägg.

Men det finns TVÅ budskap till alex!

Budskap #1: Du är en TASKIG jäkel!
Budskap #2: Gör aldrig samma misstag som mig för då kommer du va tvungen att plocka upp glasskärvorna som ligger på golvet!

Malin... jag såg dig på kyrkogården här vid mig igår. Ta tag i ditt liv!

Fredag kväll

Hejsan=D

Igår var jag och min samhällsgrupp (jag börjar bli som Nina - tror att jag äger allt t.ex. så går vi på Spyken som är Ninas skola...) och såg en teaterföreställning som heter Subtales som handlar om jämnställdhet. En fruktansvärt sevärd och underhållande pjäs med mycket skojjsigt så som att kvinnor spelar män, att kvninnor spelar män som spelar kvinnor m.m. Pjäsen tar upp både vardagshändelser likväl som dom stora sakerna i livet vilket dom visar med opera samtidigt som dom leker med fördommar. Jag fattade dock inte precis allt eftersom den va rätt skum. OBS! Detta är bara min tolkning. Min pappa t.ex. hade antagligen tolkat den på ett helt annat sätt eftersom han inte ens kan se skillnad på rosa och lila och mörkblått och svart...stackars gamla färgblinda man. 
                   
                            Hm...vad kan jag säga...den va skum men väldigt underhållande!

Bloggar lite senare, måste göra något vettigt nu och inte ligga i sängen hela dagen.

Ha de lá gött nu då!
                                                                                                             

Tankar kring choklad


Jag märker hur dålig uppdatering det har varit. Jag skyller på Mao. För min del har det inte hänt så mycket skojsigt. Vinkade precis av ett par fetton som tillsammans med mig krängt en massa chokladmousse. Jag besöker verkligen my happy place när jag får choklad. Tror att mitt icke-befintliga sexliv inte stör mig pga all choklad jag stoppar i mig eller snarare jag kompenserar för ett icke-befintligt sexliv genom att stoppa i mig en massa choklad. Sorgligt? Javisst, jag är en sorglig själ. Vi funderade t.ex på vad vi ska göra i sommar och den enda fastslagna planen jag har för sommaren är att dricka glögg med is, så då märker man ju hur stort umgängesliv jag har samt hur spännande mitt liv är. Fast äsch, nu ska vi ju inte deppa. Jag har ju min hälsa... Minus fetman och andfåddheten... och svettningarna.

Nä nu ska man väl se om man fått några erbjudanden om avsugningar från 50åriga gubbar på QX för att sedan lyssna sönder massa musikallåtar och drömma om ett liv på Broadway eller i West End... tror dock mer på idén om att uppträda på en Dragshow i en sunkig lokal någonstans i Malmö. Om jag ens kommer så långt som till Malmö... kommer väl antagligen uppträda med min fjäderboa i Torna Hällestad eller något där publiken endast består av en 55årig tant som bestämt sig för att vara öppen och tolerant.


Bilden hör inte alls in i sammanhanget med blev lite sugen på att lägga upp den ändå... Orkar inte förklara varför... det är bara utfyllnad anywayzzzzz

tankar om framtiden


När man försöker föreställa sig sin framtid finns det så mycket ovissheter, spekulationer, förväntningar och förhoppningar men vad gäller min framtid är i alla fall en sak absolut säker. Jag kommer definitivt bli hemlös. Jag är helt inkapabel när det kommer till all sorts planering, organisering och ordning etc. Disciplin och målmedvetenhet vet jag inte heller vad det betyder. Kan lika bra sätta mig på gatan direkt liksom med en tom kopp och mitt munspel, låtsas att jag är någon slags cool anti-folk musician och bara leva ett enkelt (typ Buddha) liv och leva på andlighet osv osv. Det är så jag ser det. Andra skulle kanske snarare uppfatta mig som ett räligt fyllo med en triangel, som kissat på sig. Men... allting är ju subjektivt. 



Charlie Sheen. Det är lite i de banorna jag tänker när jag föreställer mig en hemlös kille (well... rehab är ju i och för sig ett sorts hem...) som super och röker upp alla sina pengar och sedan kissar på sig. Yäpp. Kan nog bli rätt lik honom...minus skådespelarkarriären... och kvinnorna... och shortsen...
                                                                                                                                


Crazy

Hejsan=D

Idag har varit en rätt händelselös dag förutom att jag och Ena spelade Bubble Trouble som är fruktansvärt underhållande men svårt om man inte har någon kordination i fingrarna. Man lever sig dessutom in i spelet och inte för att nämna några namn men en person som börjar på "N" och slutar på "ina" levde sig in i spelet lite väl mycket. När jag och Ena skrattade sönder oss för att jag sög (Ena var faktiskt duktig) så hör vi en viss person från andra sidan bordet vråla: "DET FINNS FAKTISKT ANDRA SOM FÖRSÖKER SPELA HÄR". Det är tydligen ett mycket viktigt spel för vissa personer...Jag råkade även säga en misstolkande men rolig sak idag som jag berättar en annan gång - jag måste ju pressa dom 8 läsare vi har.
                                 
                                                                       Mr Devil
Ha de lá gött nu då!
                                                                                                                  


Händelselös dag, jäpp


Inte hänt något särskilt skojsigt idag så jag ger er bara en liten bild på mig och Mao i väntan på Andreas Johnssons pension.



If you could see her through my eyes...

                                                                                                                                   

Dig fick jag på grund av mina synders skull!

Hej hopp=D

Som Aley nämde så vackert i ett inlägg för ett tag sedan så var jag hemma från skolan i måndags. För att uttrycka mig milt för alla barn som läser denna bloggen (BS som betyder bullshit och inget annat) så säger jag bara: Jag har inte spytt på ca 7 år och jag tog igen det i söndags kväll/natt. Ingen vacker syn eller känsla men det är väl p.g.a att jag är en sådan fruktansvärt elak människa som min mage helt enkelt inte pallade med mig längre.
                 
                                                Mitt ansiktsuttryck när jag ser en kyrkogård...
Vad har då hänt denna veckan föruton min JÄ*** magsjuka? Tydligen har jag blivit nekrofin idag eftersom jag tänkte efter en stund när jag fick frågan "Insest eller knu*** ett lik och dricka dess urin?" Detta kommer underhålla dom jävlarna (Alex och Nina) i några månader tillsammans med att jag är lesbisk och att jag är scout. Men om dom mår bra av det så ser jag det som en tjänst att ge dom någon att mobba. Annars har det inte hänt mycket mer än att jag har "råkat" spilla ut en halv chipspåse med orange krydda på Alex, hållt i ett tal där alla började skratta efter första meningen som inte var menad som ett skämt och att jag och Alex efter 1,5 timme fick dricka upp resterna av en Ben & Jerry's (vilket var himmelskt gott!). Som den gris jag är spillde jag såklart lite chokladglass på mig och fick gå runt med mens-liknande fläckar på min vita tröja resten av dagen. Jag tyckte synd om mig. Det gjorde inte Alex. 

Ha de lá gött nu då!
                                                                                                         

Kvällens tips


Tänkte ge ett litet tips:
Om du köper glass och befinner dig mitt ute i vida världen och inte har några skedar (av olika anledningar) vänta en timme. Öppna sedan locket och drick. Gör orgasm ansikten och njut. Mums.


Den må vara dyr men omman tänker efter är det ju inte glass man köper utan ren kärlek. Ren kärlek,packeterad i en liten burk. Lövely.

Lunch


Mao är en nekrofil tydligen. Hon har precis erkänt att hon är villig att ligga med en död människa och sedan dricka dennes urin. Jätte hemskt. Ska göra en Edgar Allan Poe och inte berätta för någon var min gravsten ligger, på så sättärman kanske säker i alla fall... men å andra sidan sitter jag ju säkert, det är värre för Nina. Mao har ju inte alla bitar på plats liksom.

Vi lade dessutom precis upp en plan för vårt framtida boende. Ett kollektiv med sopdykning, alternativt att bo i tre olika kojor i träd som ligger i närheten av varnadra så att man kan ringa någon med en burktelefon á la barnen i bullerbyn. Fast de barnen är rätt räliga. Halvt incestuösa. Pelle och Dagmar och Lotta har säkert allesammans sex. Fint Astrid, fint.

Osammanhängande tankar


Jag gick till skolan idag like OMG! Gjorde dock inget produktivt överhuvudtaget, vilket kommer slap me in the face later men whatever, Jag är ju tuff.

Nina berättade idag att ett hus kan flyta iväg ifall man öppnar dammen till ett vattenkraftverk i närheten. Jag är ganska skeptisk till detta, men man borde kanske ta det säkra före det osäkra och kedja fast huset i Anna Book innan det är för sent? Håller liksom med Nina om att det hade varit förfärligt sorgligt om man låg i soffan och tittade på Cabaret (oh dear vad Michael York är säxy i den filmen, ren sexuell utstrålning i tell you! Bara ett plus att han spelar "proffesor" dessutom... Nu är han kanske inte så het på gröten längre men det är väl bara att acceptera. Liza Minelli var ju också redigt schnygg och talented i Cabaret och nu skämmer hon ut sig i Sex and the city 2 genom att sjunga "All the single ladies" på ett ganska patetiskt sätt faktiskt...) och plötsligt försvinner tv:n iväg nedför den kraftiga strömmen medan soffan flyter åt ett annat håll... Snacka om naturkatastrof!



Fick dessutom äckliga chips över hela mig idag... Men jag ska få min hämnd, that I promise.
                                                                                                                                

Sallads dikt


Idag ska jag äta sallad.
Det har öppnat en liten salladsbar här bredivid.
Somliga säger att den är ofräsch. Men jag gillar ofräscha saker och därför gillar jag salladen.
Nina vill också ha sallad men hon vill inte skubba.
Nina har värsta ångest. Men nu börjar hon mjukna.
Hon kommer nog äta sallad endå...


måndag


Har varit hemma från skolan idag (efter förfärlig helg) och bara gömt mig under mitt nya täcke med soundtracket till Cabaret på repeat, medan Mao legat med huvudet i en toalett i Veberöd. Underbara måndag.


så tuff och säxig.

Det finns inget speciellt att blogga om egentligen...Förutom att Justin Bieber ska släppa en film om typ 44 dagar. Never say never. Som stor beundrare av Bieber (han är sexig, sjunger som om han vore från en annan värld, dansar som en gud och hans frisyr! Hans frisyr får mig att komma lite faktiskt... lite sådär diskret...) MÅSTE jag se den. Front row tickets liksom. Kommer ha så himlans kul med Nina och alla andra tolvåriga flickor som delar min passion.
                                                                                                                                  

Melodifestivalen is the talk of the town


Oh dear vad mitt liv saknar mening. Nu är det lördagkväll och alla är ute och slår klackarna i taket, men vad gör jag? Jag stannar hemma, öppnar min XL påse med chips och gräver ner mig i soffan framför MELODIFESTIVALEN. Jisses vad hemskt egentligen för Melodifestivalen måste vara det värsta som hänt underhållning (i alla kategorier) någonsin, men på samma gång är det bara så himla underbart! En massa Dragqueens (Charlotte Perelli, Andreas Johnson m.fl.)  som springer runt och förnedrar sig på en scen inför halva Sverige. Just Love it. Hör ju dessutom lite till hela det här gay-idealet att man SKA kolla på det. Eller hur Mao, din lilla Lesbo?


Love the smize.

Förresten när pappa hämtade mig lite tidigare satt vi och lyssnade på the one and only Claes "Clabbe" af Geijerstam, på vägen hem, i radioburken. Måste säga att den mannen har allt en man borde ha. Talang, charm, looks... ja och allt därtill! Mina drömmars karl! Allt som saknas är en akademisk titel eller dylikt... fast något säger mig att det bara är en tidsfråga innan han blir adlad... omhan inte redan är det d.v.s.
                                                                                                                           

Årets höjdpunkt!

Hej hopp=D

Idag skulle jag egentligen på fest hos en konfa-kompis som är rätt rälig och trots att jag känner mig mycket bättre idag så pallar jag helt enkelt inte. Idag börjar även programmet som jag och min familj (framförallt mamma) har följt sedan vi var små. Att mina brödrar och pappa har följt det beror dock mest på att jag och mamma (framförallt mamma) har tvingat dom att titta på det. Programmet jag pratar om är givetvis- wait for it!
                        
                                        Programledarna Marie Serneholt och Rickard Olsson  

MELODIFESTIVALEN! Just det, Melodifestivalen. Ett program där, om man inte redan är "känd", blir det genom att framföra en låt som oftast är fruktansvärt dålig och meningslös. Gamla goda schlager-stjärnor kan även göra "comebacks" med patetiska låtar om sådant dom tror att vi ungdommar lyssnar på nuförtiden... Någon gång då och då kommer faktiskt hyfsade bidrag även om det är sällan. Med andra ord är Melodifestivalen underhållning i högsta grad inte bara p.g.a dom fantastiska bidragen utan även dom spektakulära paus-underhållningarna som i fjol innebar ett antal solo-sånger av Dolf Lundgren. Älskar det programmet!
                      
Ha de lá gött nu då!

P.s Nu har min familj övergått från att bedömma filmer (från 1 till 5) till att bedömma maträtter som vi äter och sedan till att bedömma varandra. Maten idag låg på en 3:a enligt mig och enligt mamma låg jag och mina brödrar på 5:or. Jag sänktes sedan till en svag 3:a när jag frågade var jag skulle slänga aluminiumfoliet...vi är en annorlunda familj. D.s  

                                                                                                                 


Dampskadad

Hej hopp=D

Idag har jag varit ledig från skolan vilket innebär att jag som den duktiga människa jag är har pluggat...NAAAT! Lite har jag dock fått gjort på mitt tal i svenska men annars har jag bara degat. Jag har dessutom känt mig krasslig idag så jag har spenderat rätt stor del av dagen framför TV:n tittandes på ett antal random program (som jag inte skulle gjort i vanliga fallXD...). Jag har till och med varit tvungen att byta kanal med tårna eftersom jag varit för svag i kroppen för att ens blinka...livet är hårt. Känner mig lite som en fet gammal gubbe med nätlinne med ölfläckar på som bara pratar med människor när han beställer hem pizza...

På tal om gubbar, jag tittade precis på ett random fiske-program på Discovery channel där en gubbe fiskade upp en fisk som var lika stor som mig! Tänk en fisk lika stor som mig...Så coolt asså.

                    
Jag säger bara: Let's dance asså! Så underhållande program! Björn Ranelid (a.k.a Peddobear enligt min bror Patrik, bear=björnXD HAHA) åkte ut ur programmet idag, efter att ha visat sin taktkänsla som är lika dålig som Bert Karlsson är ful, och nu återstår bara Alexander Rybak, som enligt Patrik är dampskadad och ful (Patrik ärbara avundsjuk...), som är värd att se dansa delvis p.g.a att han dansar med någon som heter Malin...Alexander och Malin=FAB!

Ha de lá gött nu då!
                                                                                                        


Drickelidricka


Oh dear heavens vilken mumsig liten dryck jag sitter och lapar i mig, likt en katt med orgasm-blick.

Iskall mjölk.
Oboypulver.
Kallt Kaffe.
Blandeliblanda.

Waaaaauws!


Lättja


Har en ledig dag idag och mina planer inför dagen: Nothing. Ska bara dega i soffan och äta massa pop-corn och bygga på mitt underhudsfett, Moooms. Tog en ledig dag igår också, busig som man är, men det slutade i att jag fick torka upp massa vatten efter en läckande varmvattenberedare i ca två timmar. Känner att jag mycket väl hade kunnat bli officiell svabbare, typ i stil med en sån gammal gubbe, utan några tänder, som går runt på ett piratskepp med en mopp....


Jag är typ lika lazy som Lotta Engbergs lazy eye

Sabbs är på Fahion Week nu. Hon ska ringa när hon kommer hem så att vi kan komma på en massa budget-alternativ till en chic sommargarderob. Kommer vara så fint med sommar. Varje gång man ser OC t.ex. blir man bara så himlans sugen på att kunna promenera omkring i magtröjor och hotpants!
                                                                                                                             

I'm back

Hejsan hoppsan=D

Jag vet...JAG ÄR LAAAAT! Tänk er att jag säger det precis som Scar när han hänger från lejonklippan och skriker DET VAR JAG SOM DÖDADE MUFASA!!! Det är precis så jag kommer dö. Eller jag hoppas det i alla fall=D
                     
                                     (Det va han som dödade Mufasa...bara så att ni vetXD

I alla fall, jag vet att jag inte har bloggat på eeeeeevigheter men jag har haft såååå mycket att göra! Jag har varit tvungen att...att...eeeh...bada Trassel (som är min katt och framtida man), skriva ett tal som jag inte börjat på och en massa sådanna saker som man bara måste göra och som går före bloggandet...Men jag ska trots det skärpa mig=D Det har hänt massa saker denna veckan men jag kan inte nämna allt nu eftersom inlägget antagligen blir väldigt osammanhängande då (mer än vad det är då). En sak som har hänt är att vi hade "Tårttvävling" på scouterna igår. (Jag vet att genom att bara nämna scouterna kommer jag bli mobbad för det i ungerär 48 timmar från och med måndag av mina kära så kallade vänner som förresten påstår att jag är lesbisk...det är inte jag som kommer brinna i helvetet- just saying!) Det går ut på att alla patruller bakar vars en tårta som sedan betygssätts efter utseende, smak och presentation. Min patrull kom trea och dom som kom sist gick runt resten av kvällen och sa: "Asså shit, ofta vår tårta kom sist. Den va ju lätt godast och antagligen dyrast!" Jag kan då upplysa er om att den tårtan va skitäcklig. Den va torr, hade äcklig jävla aprikosmarmelad på sig, såg ut som ett utedass och smakade så som fru olssons lägenhet luktar! Trots detta var den en trevlig kväll=D Jag får ta med er på ännu ett avsnitt med "Mao Ling på äventyr nästa gångXD FAAAAIIIIIIIIIL!=D

Ha de lá gött nu då!

                                                                                                         


Besatt


Som ni kanske märkt är jag just nu väldigt insnöad på den fantastiska serien Glee. Har alltid sådana konstiga perioder och faser i mitt liv då jag blir helt besatt (nästintill destruktivt beroende faktiskt) av en person eller företeelse och kan liksom inte få ut det ur mitt system. Hur som helst, om min kära lilla väninna får jobb i L.A, om lite mindre än två år, tänkte jag följa med henne och spendera lite tid där borta på andra sidan det stora blå och har nu hittat en ny målsättning för den resan! Mitt tidigare mål var att bli värsta Golddiggern i Hollywood, så att någon rik gammal gubbe kunde betala alla mina drinkar men nu är målet att bli tillsammans med Chris Colfer, bara för att han skulle kunna sjunga små söta sånger som skulle få mig att storböla strax innan vi har massa djuriskt sex. Japp, that's my plan.



Måste bara poängtera hur bra jag är på spanska. Sitter och tittar på denna video och bara: Men nu lär jag mig ju en massa spanska om jag bara läser upp the subtitles för mig själv! Det är inte förrän efter typ 2 minuter som jag inser att detta inte alls verkar vara spanska... utan snarare italienska... Borde nog börja göra mina läxor i spanska...


Español, por favor


Borde läsa i min rasistiska spanskabok just nu men är alldeles för trött! Sitter därför bara och rullar tummarnarna i väntan på Glee.

På tal om spanska så funderar jag på att läsa ännu en spanska kurs för att man då får åka ner till Granada, like OMG, jag och Ebba kommer festa like there's no tomorrow! Den enda haken är att man måste ta emot en student från Spanien som ska bo här en vecka... kanske inte tycks så farligt men mardrömsscenariot är liksom om min lilla spanjor är en sådan typisk "allt jag gillar är fotboll och bruuuuudar med stora tuuudor", då får jag nog skicka hem honom igen. No waaaaay att vi kommer stå ut med varandra i mer än tio minuter.


Hoppas min spanjor ser ut som Gaspard Ulliel, då struntar jag faktiskt fullkomligt i om han gillar brudar eller inte...

(han är visserligen från Frankrike, men same shit different name, det ligger väl där vid det där havet typ...)

                                                                                                                          


Min nya förebild?


Är det bara jag tycker att Sven-Bertil Taube är ganska pretentiös och inte så ödmjuk som han kanske borde vara?



Fast å andra sidan så om jag var i hans situation skulle jag nog också levt på min käre faders framgång och lite diskret se ner på alla bara för att man kan liksom... Detta skulle bli ett hat-inlägg, men nu ändrade jag mig. Jag ser en del av mig själv i Sven-Bertil... Jag hoppas jag blir PRECIS som dig Sven-Bertil!

Btw, typ älskar den reklamen för Män som hatar kvinnor när någon bara: "Vem är misstänkt?" och svenne-benne bara: "Alla... ingen" (med sin magical basröst) That's gooood acting man!
                                                                                                                                

some are fab, some are not


Säbbs ska till Köpenhamn Fashion Week på fredag. Mina planer är att sitta ensam hemma med mina händer i varsin chipspåse och stirra in i väggen tills jag kan flytta den med tankekraft. Sedann ska jag mecka med min Truck. Kul liv man har.


Resumé


Lite dålig bloggning idag ser jag (skickar en menande blick till Mao över internätet). Jag hade skrivit ett inlägg innan jag försvann i eftermiddags men tänka sig: Jag glömde att publicera det, ack vad mycket man har att tänka på i dessa dagar med miljöförstöring, salladsätande och musikalnummer...

Hur som helst så trotsade jag min livslånga skräck och begav mig in till Malmö för att äta tilltugg... well, vad gör man inte för kanapéer och tartellleter! Det visade sig dock att tilltugget (på en invigning av min kompis skolprojekt: en skönhetssalong) var frukt och praliner... helt okej ändå. Me gusta la chocolate (har ju till och med hållit tal om det i skolan, så jag är typ expert!) Den bästa chokladen är Anthon. Anthon Berg. Om jag fick spendera en natt med vem som helst, då hade jag valt Anthon Berg. Vi hade haft det så mysigt.


Suspicious Grinch

Neandertalare... försökte mig på "fjårtiz duckface" och det här är resultatet... Fy vilken sorglig själ jag är...

På vägen hem hade jag en nära-döden upplevelse i stil med Alive, eller vad den nu heter, ni vet den där alla tvingas äta varandra för att "stay alive". Det var nämligen så att det var så halt (som en ål) på vägarna att bussen körde liksom 30meter på tjugo minuter och sedan kunde busschauffören inte öppna dörrarna. Så där satt vi, resenärer, och granskade varandra med blickar som sade: Hennes lår och hans bak, muuuuuuumsigt!
                                                                                                                         

Nättblögging


Borde liksom sova nu men jag har ätit alldeles för mycket för att ens kunna blunda, detta brukar dock inte vara ett problem då jag alltid somnar dirr i soffan efter två stycken Tåstar (varma mackor), men kan trots det inte sluta kränga. Har en enorm tallrik pastagratäng bredvid mig i sängen och jag kan verkligen inte kontrollera min hand som bara skedar i mig en massa kall köttfärssås.... Aldrig varit så vacker som jag känner mig just nu (röda, svullna ögon, köttfärssås runt munnen och dubbelhaka pga halvliggande position)!

alternativt utseende 1


alternativt utseende 2

mest troliga utseende

Funderar lite över hur jag kommer se ut när jag är trettio. Alla indier verkar ha en tendens att svälla upp och skaffa sig ett arbete på Sony Ericsson... fast jag lär väl snarare bli en smällfet indier som tigger pengar på gatan för att kunna stilla mitt livslånga beroende... mitt beroende av Punschrullar (a.k.a Dammsugare) alltså....

                                                                                                                           

RSS 2.0