RUUUUUUUUUUUUUNARYummy.


Push the buttonKing and Queen of Retard-ville


That's just pretty (Mao ska bli signad för Elite Models, det går bra nu...)

Mao and I har precis varit ute i det mysiga vädret. Mina fingrar är stela som Mr. Darcy och Mao har förvandlats till ett lingon wannabe Blåbär (heeeeelt röd med blå kläder... that's life as ginger...). Nu lägger vi upp planer på diverse mord av folk, vars identiter vi sedan kan stjäla, ska försöka övertyga henne om att Ben Stiller är den som borde dö först...

                                                                                                                           

Fysisk kapacitet


Jag hatar att springa till bussen. Min kondition motsvarar ungefär konditionen hos en åttioåring som gått på Crack halva sitt liv... Ja, jag syftar på dig Dan Ekborg... Borde kanske se över mina lifestyle choices och bara äta popcorns-mellanmål en gång i veckan istället för fem... Fast å andra sidan verkar Dan Ekborg väldigt tillfreds med sitt liv, även om hans broder är den man helst skulle spendera en romatisk get-away med.

                                                                                                                                      

Thank God for television


Vad tänkte jag på!? Jag har ju inte tid att plugga! Har redan missat en halvtimme av Mad Men och sen är det ju Billy Elliot! Min älskade lilla dumburk, hur skulle jag klara mig utan dig...


Lövely. Typ hottest show evva, om man bortser från Teletubbies då...Finns inget sexigare än Tinky Winky in a swimsuit... Mmmm....
                                                                                                                          

Redö för plöggizTycker det hade varit ascooolt om man kunde lyfta på ena ögonbrynet! Det ska jag försöka klara innanjag fyller 40!

Efter att ha kollat på Glee, tagit en nap, druckit en kopp kaffe och rökt en ciggeligg känner jag mig redo att ta tag i mitt pluggelilugg. Skulle ju hållt tal i fredags så nu måste jag verkligen skriva det också. Hoppas det går bättre än i torsdags då allt jag skrev var:

DÖDSSTRAFF

Typ ingen jättebra sak


Berättade ju dessutom att jag gick och gömde mig från min brutala lärarinna hela fredagen, och tänka sig jag lyckades med nöd och näppe, biggest achievement of my life tyyyp.  Hela dagen lyckades jag undvika henne genom att använda Nina som spion och gömställe. Problemen kom när jag skulle hem...

Jag går på bussen på samma gamla vanliga ställe, funderande över vad jag ska äta som mellanmål när jag kommer hem (popcorn ofc) och är allmänt nöjd med livet. Bussen är såklart överfull så jag ställer mig vid utgången och bussen rullar på. Två hållplatser senare ser jag till min stora förtvivlan att lärarinnan ska gå på samma buss som jag befinner mig på och drabbas av panik. Borde man springa av bussen eller vara en man och låtsas som ingenting och bara: Jag bryr mig väl inte, jag är ju en rebel without cause. Jag bestämmer mig för att vara en riktig man och står kvar medan den enda utgången stängs och ser hur läraren går på bussen. Då kommer en tjej kånkande på en stor väska, förbannar folkmassan och skriker "KAN DU ÖPPNA HÄR BAK!?" Chauffören öppnar dörren, kvinnan går av... och jag, en riktig rebel, springer så fort jag kan av bussen och väntar i 15 minuter på nästa... misstänker att min neuroticism har gått för långt...

                                                                                                                            

Smöööör


Mina söndagar brukar gå ut på att ligga och dega i soffan framför någon kvalité film i stil med Herbie Fulltankad eller She's the man, samtidigt som jag trycker i mig en halv tub med majonäs, men idag har jag faktiskt gjort något produktivt. Var nämligen på en lägenhetsvisning med min lilla moder. Det var ingenting speciellt med lägenheten förutom att den hade riktigt vidriga tapeter (ska kanske inte säga något om tapeter dock, med tanke på att tapeterna hos min pappa är fulla med rosor och lila blommor... inte så trendigt alltså) men det fanns ett fint litet kök där man mycket väl kan se sig själv sitta och spela Familje Geni, Sänka skepp (om jag någonsin lär mig hur det spelet går till) m.m.

Mitt drömhus hade nog varit att bo i en kulle (som Hobbitarna i Sagan om Ringen gör), det verkar så himlans mysigt, är dessutom så pass kort att jag inte skulle slåhuvudet i dörrkarmen.


höhöh i löööööv fanatsy and dragoooons

Sedan åt vi middag på en liten restaurang som heter Fellini. Har aldrig ätit så mycket smör i hela mitt liv, som jag gjort idag! Fick en Entrecôte med ett berg smör på! Helt galet... trodde man skulle få en liten klick liksom och sedan ligger det typ 300gram smör och täcker halva tallriken. Av någon anledning åt jag det också... det var liksom mumsigt på något sätt... känner dock att jag sväller lite kring maggen och smör-svetten börjar bildas lite lätt i pannan, som efter att man ätit 500gram chips... oh nej...

                                                                                                                                 

UTTRÅKAD

Jag är så trött på arbetet jag håller på med! Jag bestämde mig nyligen för att ta en paus och hitta på något annat... men grejen var den att det jag hittade på va rätt så mycket mer slöseri med tidXD Jag tänkte att eftersom jag har en så stor mun så kunde jag väl underhålla mig med den en stund på ett väldigt vettigt sett. Det som ni kommer få skåda kan vara något av det häftigaste ni har sett och det är även mitt enda party-trick:)

Mn tankegång under processen:
 
                                
                                                         Titta! En clementin...                                                             Jag får en idé

                                                         Shit vilket party-trick                                        Vänta bara tills jag gör det med en apelsin...

Ja...vad kan jag säga...jag är ett retard med smutsigt hårXD

Ha de lá gött nu då!
                                                                                                                         


Two fat ladies


Är det bara jag som verkligen äääääälskar programmet Two Fat Ladies? Det är verkligen det bästa matprogrammet jag någonsin sett, för de är så himla söta, roliga, gulliga och tjocka... Underbara på gränsen till räliga? Jag känner nog lite igen mig i dem, som om vi delar något djupt band liksom...Förresten så ska jag lyfta Malin med raka armar, över huvudet på måndag (har inget att göra med Two fat ladies...) eftersom jag är en väldigt stark människa, kan t.ex lyfta 25kg betong... eller nästan iallafall och tänkte bara meddela att om jag dör på kuppen så tillfaller alla mina ägodelar Kylie Minogue utom Tommy Hillfiger tröjan som malin ska få. Så slipper vi bråk om arv och sånt.

                                                                                                                                


UNFAIR


Sitter och stirrar ut genom fönstret likt en gammal tant som älskar sina åtta katter och väntar på att någon ska gå förbi, så att hon kan ringa sin dotter och säga någiot i stil med: "Dagmar gick precis förbi... med en Konsum påse! Jag trodde hon handlade på Ica..." Med en ton som vittnar om att det var hetaste skvallret någonsin. Lite patetiskt? Ja, jag är lite patetisk men jag väntar på Nasty Saebbe så det känns liksom okej att stirra ut genom fönstret med killer-blick.

Igår var jag på en middag med Sminkgruppen och jag blev så himlans putt! Riktigt arg faktiskt... nej förbannad! Där sitter vi, några görls, runt ett bord med lite vin och plötsligt, från ingenstans säger Amalia: Vi var ju Cannes i somras så vi liftade och bara "We wanna go to Saint Tropez" och de hamnar sedan på en VIPklubb med fucking KARL LAGERFELDT! Blir grön av avund! Jag menar: när man festat med Karl Lagerfeldt, då är man liksom redo att dö för då finns det absolut inget mer man kan få ut av livet...
Nu måste jag tvätta mitt gröna ansikte... ser ut som en kronärtskocka med fågelbo till hår...

                                                                                                


GRÖÖÖÖÖD

Idag har jag, ensam, gjort min första gryta risgrynsgröt- wooooooohoooo! Nästan helt ensam i alla fall...mamma sockrade den... men det räknas inte. Om jag tänker efter är det nog den godaste gröten jag någonsin har smakat, så god att det är lite synd att den ska behöva ätas upp. HOST. Äh, jag hade ätit den även om den smakade som skolans blodkorv som jag efter egen erfarenhet kan berätta smakar skit. Bara namnet "risgrynsgröt" gör det värt att äta det oavsett vadXD Skämt å sido, jag blev faktiskt rätt nöjd även om vilken idiot som helst kan koka gröt och att grötkokning inte på något sätt ses som något särskilt svårt, ansträngande eller intressant att göra på sin fritid. Men man får ju prioritera som min käre mor skulle sagt- koka gröt ELLER göra sitt 15 sidor långa historie-arbete som ska lämnas in på söndag? Jag tror mamma är stot över mitt beslut- just saying!

Detta är mitt gröt-krängar-fejs:

                      

Förutom att min hand ser ut som en grisklave, jag ser ut som om jag får ett anfall och det ser ut som om det har varit sa...något annat i mitt glas...så är det en rätt bra bild på mig- den fångar verkligen ögonblicket!

Ha de lá gött nu då!
                                                                                                                     

DILF
Förtär en mycket delikat lunch: sönderkokt lasagne med fil. Hade dock en myyyyysig konversation om snygga äldre karlar. Well, det är ett faktum: många män åldras med stil. Justin Bieber, Zac Efron och Sean Kingston md flera har helt enkelt ingen chans att få ligga med tanke på alla snygga äldre män som frodas i Kändisvärlden. Listan är lååååång:

Äldre män man inte skulle banga:
Colin Firth
Muminpappa
Alan Rickman
Johnny Depp
George Clooney
Brad Pitt
Matt Damon
Alex Schulmann
Leonardo diCaprio
Jake Gyllenhaal
Hugh Jackman
Jude Law
Per Moberg
Christian Bale
Patrick Dempsey

Lycka till Trans-Bieber!

                                                                                                                              

Staden och framtiden


Spenderade morgonen framför Glee istället för att hålla tal om diverse intresseväckande saker såsom dödsstraff och broccoli, och lever därför nu i ständig skräck för att läraren (som är en personifiering av autokrati och ondska) ska haffa mig och skicka mig till arbetsläger i Sibirien... Tror dock att jag hade klarat av kylan pga utmärkt handkräm som återfuktar de mest uttorkade händer, it's just amazing! 

Annars har jag inte hunnit göra så mycket idag förutom att festa järnet med pilastrar, lunettfönster och frontoner. Väldigt hett, ska försöka hooka ett kapitäl när lektionen lider mot sitt slut och alla är så packade att de knappt kan stå... Har dessutom snoffsat upp mig lite extra med min "nya" Tommy Hillfiger tröja, MOOOOOMS! (ska försöka att inte löka sönder den... ne, klart jag inte ska. Min passion i livet är ju att löka!)Fyyyyy vilken räääälig bild, men you can't argue med budskapet...

Förresten, Alice och Ena (och kanske Nina) verkar vara förtidspensionerade så nu heter väl bloggen Mao Ling and I eller kanske Asian gay team eller något sånt i den stilen...

                                                                                                                                 


Oh dear heavens


Ett seriöst inlägg like OMG! Kände att jag behövde bli lite allvarlig såhär på kvällskvisten medan jag skvalpar mitt rödvin, röker mina PinkElephants och filosoferar kring diverse existentiella frågor som: Varför står det ett nytt matbord i köket och vad består flan av?

Älskar att tangenterna på pianot är så stora att man skulle kunna spela med tumvantar! That's Fab.

You're one in a million


Det finns människor som är helt fantastiska, som är unika och som är underbara på sitt alldeles egna sätt. Har man tur så får man, under vår tid här på jorden, träffa en sådan människa och låta henne bli en del av sitt liv; dela all den sorg och glädje som ryms inuti en liten komplicerad individ. Jag känner mig lyckligt lottad som funnit en sådan alltigenom god själ att delge mitt livs innersta hemligeheter och önskiningar med.  

Självfallet pratar jag om Butchflator.

Det här inlägget tillägnas alltså min allra bästa vän, Dani. Tack för att du alltid finns där för mig, och älskar mig när jag förtjänar det som minst.Finaste bästis (t.v) Ni känner säkert igen henne från A shot at love. Bredvid henne, hennes nuvarande girlfriend Selena Gomez. Så söta!

                                                                                                                          


Vadet

Hahaha, jag väljer att döpa mitt inlägg till något som mycket möjligt skulle kunna vara namnet på ett avsnitt av Pelle SvanslösXD Ååå, nostalgi=D 

                  
                            HAHAHA, den här bilden kom upp när jag Googlade "araxboll"

Aja, det jag skulle berätta om var att förra veckan slog jag, Alewander och Nina vad (nej, vi slog inte varandra på vadernaXD). Vadet gick ut på att Nina och Alex skulle vara snälla EN HEL VECKA och om dom klarade det så skulle jag köpa vars en låda med mums i- en låda araxbollar till Nina och en låda dammsugare till Alex. Om dom däremot inte klarade det, skulle dom köpa vars en låda till mig med det jag hade lovat att köpa till dom (d.v.s. Nina skulle köpa en låda araxbollar och Alex en låda dammsugare). Jag hade dock ingen aning om att Nina och Alex skulle bli tävlingsinriktade HAHA=D Det blev rätt mycket tjallande på varandra (speciellt från Alex sidaXD) och till och med en uppgörelse på skolgården i Kill Bill style...okej...kanske inteXD Men det roliga var att jag innerst inne inte trodde dom skulle klara det (jag är en ond människa) så jag blev lite paff när Nina faktiskt gjorde detXD Nina klarade alltså vadet (dock inte Alex som har fått så fruktansvärt många chanser att det är lite patetiskt, HAHAHAHAHA) så idag köpte jag en låda med araxbollar som vi nästan har ätit uppXD MUUUUUUMS=D

Shit...det här lät så mycket roligre i mitt huvud än nu när jag har skrivit ner det...antar att man måste varit med under veckan (sånt bullshitXD) HAHA=D

Som man säger i Göteborg: Ha de la gött nu då!

                                                                                                                               


Marianne's a Bitch


Det är inte lätt att vara olyckligt kär... Föremålet för min obesvarade kärlek är en liten drake, med lila lugg och handklovar i bältet och en kedja i örat. Det finns något kitsch över det. Åsså den lila ögonskuggan och kajalen som formar ett vacket motiv under ena ögat... Ack vad sällan sann skönhet visar sig! (förutom på Historiska Institutionen då, där myllrar det ju av skönhet...)

Nina har varit snäll i en vecka nu (hon är ju världens bitch annars) så Mao fullfäljde sin del av the bargain och köpte en låda med arraksbollar, Mumsfillibabba!

Nu ska vi lära os PQ formeln, väldigt intressant grejsimojs, ska använda den i mitt framtida arbete som assistent hos Rachel Zoe                                                                                                                    

Hiztoria är skåj

Älskar Rysslands historia. Den får mig att vilja bära pälsmössor och dricka vodka som om det vore Tropisk juice och äta kaviar (á la Benjamin Buttons). Stalin verkar dessutom ha varit en höjdare på 4 i rad... känns som det när man tittar på hans mustach....

Enda anledningen till att man står ut med historia överhuvudtaget beror nog på att man vill bli profesor/umgås i akademiska kretsar. Det spelar liksom ingen roll om profesorn är rund om magen, lite tunnhårig eller lite lökig, hela idén om en akademsik titel utstrålar REN SEXUELL ENERGI.

Om det finns någon erövring man borde vara stolt över här i livet så är det om man får en professor. Det är nog meningen med livet: Skaffa en professor.

                                                                                                                              
 

I'm Brittany... Bitch.


Dalai Lama, Jesus, Runar och Femsi har alla något gemensamt.. Pånyttfödelse.

Jag skulle aldrig kunna drömma om att vara lika vitsig som lilla Mao, som inte pallar, men jag kan ju berätta att Anna Book bröt foten på en pall... det är ju hemskt fascinerande, hur tung måste inte den pall vara som välter lilla söta Anna? Fast hon kanske var upptagen med en Burrito eller något, alla kan vi ju snubbla, Mao t.ex snubblar och tappar en massa saker, men hon är ingen dålig människa för det!

Nu kollar jag på GLEE, the most FAB show ever, förtjänade verkligen sin Golden Globe! Det finns något sexigt över 30åriga män som spelar 16åringar... väldigt oskuldsfullt och vackert! Det är ju också oerhört sexigt med nördar somfår orgasm i ett publikhav medan de lyssnar på Toxic...
Mhm, that's one sexy mama!

                                                                                                                            


PALLAR INTE

                            

                                                                            En pall...haha:D
Hej hopp gummisno**:D
Jag pallar bara inte att rubriken på det senaste inlägget innehåller ordet "bajs" även om jag vet att ingen läser bloggen (inte ens vi som skapade den;)) och att det var jag som skrev det senaste inläggetXD HAHA:D Det var det ordet (BAAAAAAAAAAAAJS) som drev mig halvt till vansinne och därför blev jag tvungen att skriva ett väääääldigt meningslöst inlägg som även det inehåller ordet bajsXD HAHAHA:D

                                                                                                                   

 


RSS 2.0