Sunny day


Idag har det varit underbart vårväder och det gör en helt lycklig. Har typ suttit och kedjerökt och drömt om Paris, typ om hur jag ska flytta dit och bli värsta rik, fashionable, världsvan och kvick (typ dandy) och bara vara ungdomlig och dekadent tills jag dör... vid åldern 30 av diverse självförvållade sjukdomar, Fab.

Jil Aigrot – Les Mômes De La ClocheDock så har det inte bara varit en fantastisk dag utan mitt seminarie om den eminenta lilla boken Mrs. Dalloway gick helt åt skogen och min onda spanska lärare tog ifrån mig min snygga spanjor (som jag tänkte utsätta för diverse romantiska och snuskiga handlingar) och gav mig en spanjor som är liksom... förfärligt ful, gillar sport och rock, men aja... det blir skoj att spela fotboll med min alldeles egna rocker...

Mao passar i hatt


Nina har kanske en bebis i magen och ville därför inte vara med på bild, men ni får hennes preggo fingrar. Hormonsvängningarna skulle förklaras och well... vi har ju redan tagit upp det där med att Nicke Borg skulle vara pappan men nya fakta uppdagas: det är en drake.

Hur som helst så har jag inte bloggat på evigheter like OMG, upptagen.kille_pretentiös! Nu sitter vi i någon slags bunker under skolan och Röjer. Röj är nog världens bästa dataspel ever... och angry birds såklart...


Carnevaaaaaal!

                                                                                                              

Muy guay

Hej hopp=D

Idag var det spanskaprov och det gick åt helvete...i alla fall gramatikdelen. Det är skönt att det är över i alla fall! Jag blev sjukt glad över att det var så fint väder idag vilket såklart ledde till att jag, Alex och Nina åt glass igen. Jag och Alex åt glass en gång till senare...men vi är inte tjocka på något sätt!

Orkar inte riktigt skriva mer men här kommer lite bilder:

Glasskrängande utanför domkyrkan
Vi hittade en sjukt söt mössa på Top Shop som Aley förhoppningsvis köper!

Ha de lá gött nu då!


aforism


I don't like dragons.  


Lättroad

Vi hade aluminiumfolie på bakpotatisarna ikväll...Jag fick tråkigt och resultatet blev att jag lekte pimp med grillz i en halvtimme tills jag själv och min familj tröttnade. 

                                                       
                                                Vi hade inga tandpetare så jag tog topps...
                                
                                                                              Peddo-smile
                                                       
                                                            Damn I can smize like Babben!

Ha de lá gött nu då!
                                                                                                       

Ondska i högsta grad

Hej hopp=D

Den värsta bokstaven i alfabetet är nog y...en ond bokstav liksom.
                                           
       Det var nog det här Patrik menade med att Alexander Rybak ser dampskadad ut ibland...

Hur som helst, jag var med om något fruktansvärt igår! Ni kommer nog aldrig bli så tagna någonsin igen av vad jag tänker berätta! Igår ljög nämligen Alexander och Nina för mig, och jag som den idiot jag är, trodde på det. Dom sa att Nina fyllde år den 17 mars, skrev upp det i min almanacka och fick mig att tro på det! SJUKT! Jag visste att hon fyllde år den 17 i antingen mars eller maj och såklart var det maj! Jag är egentligen inte förvånad över att dom lurade mig men jag får ta och sluta lita (och lyssna) på dom. En kommer det låta så här:

Lögnarna: "Malin, ska du inte ta och hoppa ner för den där byggnaden?!"
Jag: "Tror ni jag är dum i huvudet?"
Lögnarna: "Men asså, det är säkert! Vi lovar! Det står ju en lastbil du kan landa på. Kom igen nu!
Jag: "Men tänk så missar jag..."
Lögnarna: "Äh, vi har redan gjort det. Det är skitsäkert! Hoppa nu!"

Sedan hoppar jag ner för byggnaden, missar lastbilen och dör. Alex och Nina hade skrattat och tagit min plånbok. Antar att det är mitt öde...något ska man ju göra med livet så varför inte bli bortskrapad från gatan med en spade?
                      
                                                                                       Mos Mao
Ha de lá gött nu då!

Math


TransversalSATSEN, triangeltoppSATSEN... tihi, Matte har aldrig varit sexigare.Tinky Winky har en topp-triangel-sats och "is living the dream".


Säjl Aset Annars Byt

Hej hopp bloggen!

Jag har varit lite lat denna veckan när det gäller det mesta men nu är jag här! Jag har egentligen rätt mycket att berätta om men jag är som sagt rätt lat så jag kommer inte skriva om allt.

Till att börja med så var jag och Aley hemma hos Nina för att titta på vad Alex kallar "Mello" men som vi normala kallar Melodifestivalen. Satans ungdomar som ska förkorta allt! UBC! Jag som är det "största fanet" av oss tre kom såklart 40 min sen p.g.a. vår jävla saab!

Det började med att jag frågade Patrik om han kunde tänka sig att köra mig till Nina vilket han ville dels för att vara snäll och dels för att han har precis har tagit körkort. Eftersom vår bil suger fett så frågade jag honom två gånger innan bussen som jag egentligen skulle ta gick, för att försärka mig om att han fortfarande ville och det ville han. Vi börjar köra och ju närmare Arlöv vi kommer desto svagare börjar billyktorna lysa och efter att vi lyckats missa avfarten till Arlöv så får Partik ett nervsammanbrott eftersom han är säker på att bilen kommer stanna när som helst. Efter några samtal till pappa och en nästan gråtfärdig bror så slutar det med att han kör mig in till Lund så att jag kan ta bussen till Arlöv. Vi ställer bilen på TetraPaks parkering för att byta till ett extrabatteri som inte fungerade. Sedan springer vi med ett bilbatteri på 20 kg, en laddare till batteriet och en påse med chips och Anthon Berg till Ruben Rausings väg för att ta bussen in till bankgatan för att ta ut busspengar till Patrik eftersom han inte har med sig det. Sedan går Patrik till Jupitergatan med ett bilbatteri som en jävla hobo och jag tar bussen till Nina där jag sitter och är skitarg för att jag missar Melodifestivalen. Jag hade en fruktansvärt trevlig och rolig kväll så det var värt det i slutändan även om jag hatar saab! Slutsatsen blir att man alltid ska lita på Skånetrafiken...

Här kommer lite bilder som sammarfattar veckan:
                                                     
                            Jag som sitter i min pappas tofflor och leker fylle-svart-hål igen

                                                     
Alex ville inte att jag skulle lägga upp räliga bilder så jag tog en bild där man inte ser hans ansikte

                                                     
                                                                     Aley da gangsta!

                                                    
                                                        Mao Ling da retarded gangsta!

                                                    
         Jag vet ärligt inte vad som händer här, jag vet bara att Nina borde få jobb som modell


                               
                            Jag leker miss secret agent och min arm ser ut som en fet ödle-arm

                                                      
                                        Detta är fin etikett jämfört med hur han brukar äta

                                    
                           Jag Nina och Alex åt Ben & Jerry's idag... igen (Ingen bröt sin sked idag)

Ha de lá gött nu då!
                                                                                                                 

 


Uppdrag Mao


Mao har inte bloggat på sistone eftersom hon har tummen så långt upp i röven att man inte längre kan se hennes armbåge.  Ska försöka dra ut den men är inte säker på om det är möjligt. Jag återkommer med resultatet, om jag dör på kuppen så vill jag bara delge en av mina innersta hemligheter: Jag tycker faktiskt Paris Hiltons "Stars Are Blind" är riktigt svängig. (pinsamt om jag skulle överleva nu... hmm...)


Jag och Mao på picknick i somras (letar efter den gömda skatten i Maos kussimurra)... På den tiden var jag inte  gniden och hon var inte pervers... inte lika pervers i alla fall...

                                                                                                                               

ge mig en spanjor


Mitt huvud är fyllt med tankar om spanjorer. Idag fick vi nämligen reda på lite mer om vårt lilla utbyte som ska ske nästa år; I september kommer spanjorerna hit och sen ska de bo hos en i en vecka ungefär och sedan på vårterminen ska vi (som läser spanska dårååå) få åka ner till Granada och (förhoppningsvis) festa like crayzeeee!

Hur som helst idag fick vi veta vem som ska bo hos vem...eller ja... vi roffade åt oss deras "profiler" med en ansiktsbild och lite intressen och analyserade och dömde ut dem one by one och det slutade med att jag fick en kille som ser helt okej ut. (ville inte ha den som inte såg helt okej ut... jag hoppas ju på lite romans lixååm) Dessvärre gillar min kille (känns lite ball att kunna säga "min kille", borde väl ändra det till"min spanjor" men whatevva) Fotboll och... det värsta... BOWLING!? Förstår inte riktigt hur man kan gilla bowling... förfärlig aktivitet verkligen, fula och äckliga skor och lökiga klot, ussch... Hur som helst så är det lite spännande (bortsett från det faktum att vi bara har en dusch...) vi kanske blir värsta buddys. Hoppas att han gillar Glee...Vår spanska lilla hjälte... Ganska lik Babbsan... om man ser henne bakifrån d.v.s.

                                                                                                                         

Mello


Igår var Klumpen och Plutten (Mao and Aley) at Nina's place för att kolla på Mello med massa kräng och vin. Mao som ironiskt nog missade första halvtimmen (det är nämligen hon som brinner starkast för detta jippo) pga en skum bil fick antagligen en av de skojjigaste kvällarna evva med tanke på att hon började storgråta av skratt vid ett tillfälle, så det var ju kul. Nina avslöjade sin illa dolda graviditet (ja, man kunde ju mer eller mindre se det på henne... btw Pappan är Nicke Borg) och jag satt och dregglade över Eric Saade med sin självmordsbombnings tröja. (gillade inte tröjan, men det var ett linne, BAXIGT!)

Det var väl basically the evening, Mao har alla dräggiga bilder, så vi får väl se om de dyker upp, nu väntar mina Scones, Tuudeloooo!Gullig.kille_MollyLove@hotmail.com


Rödvin


Efter ett par glas rödvin inser jag att jag verkligen borde satsa på att bli the world's first male petite supermodel. Har verkligen övat in mitt smiiiize nu på sistone och känner mig redo för att bli typ Twiggy i indisk pojk form. Tänk vilken förebild jag skulle bli  för vilsneledda tonåringar och misslyckade Bollywood skådisar!Fick värsta attacken innan förresten. Kanske som ett efterskalv från min nära döden upplevelse i domkyrkan, tidigare idag? (Nä, det var det inte, attacken berodde på något helt annat men det vore en tjusig övergång i tankebanan hur som helst) Där sitter vi, jag och Nina, och tuggar tuggummi och konverserar då jag plötsligt får en skrattattack och sätter tuggummit i halsen! Kunde seriöst ha dött. Kanske var det något slags tecken eftersom det utspelade sig i en kyrka... borde kanske söka mig till ett kloster... Kan indiska pojkar bli nunnor, typ som Audrey Hepburn i den där filmen?

                                                                                                                        

Pullover


Attans Britta-Fitta! Hela dagen har jag sett fram emot att se 500 days of summer genom att hyra den på telia-dumburken (Joseph Gordon Lewitt, pleeaaase marry me, så att jag kan låna alla kläder i din garderob och gå på massa romantiska promenader contigo!) och när jag kommer hem så får jag reda på att den inte finns i det fucking dumma sortimentet!? Fick fede damp och kastade ut en stol genom fönstret... nästan i alla fall. Man blir bara så lack.Så sött. Måste definitivt börja bära massa pullovers

"Det finns inga grisar i såsen"

Jag tittade precis på ett anagina-klipp som är fruktansvärt roligt! När hon i mitten av klippet härmar en mattant dör jag av skratt, jag kan titta på dom 20 sekunderna om och om igen när hon säger att det inte finns några grisar i såsen! Awesome!


Hur som helts, igår åt jag och Nina på salladsbaren igen (Nina är lite beroende av den) och vi var dom första som fick csn-rabatt! NOJS! Sen hände det nog inte så mycket mer...det har inte hänt så mycket annat föruom att min räliga stalker typ bjöd ut mig. Synd att man inte får någon man tycker om/någon snygg efter sig i stället...Jag hade tänkt skriva "bättre än inget" men jag vetté fan om han är bättre än inget...

Förresten, för någon vecka sedan bajsade (ja, jag är äcklig) min katt på mitt rum och igår bet och rev kattajävlen mig i handen! Jag är fan hans bästa vän i huset! Sjukt besviken på Trassel! Hm...undrar om jag räknas som ett psykfall? Kanske lite...eller så har jag bara inga vänner och bondar i stället med djur. Jag är en sorglig själ. 

Ha de lá gött nu då!
                                                                                                      

Where the wild things are


Älskar Where the wild things are. Får mig alltid att bli så himla glad och samtidigt ledsen. Supergullig och bäst när man ligger i sängen och ska försöka sova men vill titta på något gulligt, och mår helt dåligt efter att ha ätit popcorn framför She's the man. Önskar lite att jag var en Wild Thing bara för att dom är så himlans söööööta! (och wiiild and crayzeee) Framförallt geten... Alexander heter den. Känner verkligen INTE igen mig i karaktären som blir ignorerad, misshandlad och retad... OMG. Jag är en get.

Nu borde jag plugga Matte men det är helt svårt när Brad Pitt är på tv. Matteboken blir helt blöt av dreggel.

                                                                                                                            

Tuben

Hej hopp=D Jag har inte så mycket att berätta förutom att jag Aley, Ena och Alice var på konsum och tryckte i oss damsugare (mest jag och Alex men det låter bättre om det är flera stycken som kränger) idag. Riktigt mumsigt och riktigt onyttigt. Jag lovade mig själv i morse att sluta äta massa onödiga onyttiga skaker men det löftet sket sig. Det är nog inte meningen att man ska hålla löften...just saying! Just det, dagens ord är "falafalahjälm" som jag och Alex skratt-dog lite av innan och som jag fortfarande dör lite av. Innebörden är liiide rasistisk so I'll say no more...

Jag tittade på ett youtube (Tuben som min mamma kallar det...hon är...speciell) -klipp för några veckor sedan som jag tittade om på nu och jag tycker det är skitkul! Döm för er själva men det är så himla random och skumt men samtidigt jättekul! Riktigt skoj i slutet när dom försöker låsa upp bilen!

UBC

UBC = U B Crazy och detta är ett av dom få förkortningar som jag (och aley) har kommit på själv. Det är även den bästa förkortningen/uttrycket som någonsin har existerat eftersom man kan svara det på vilken fråga som helst. Man kan även svara "jag vill inte" på alla frågor någon ställer en...

Vad är klockan?: "UBC"/"jag vill inte"
Hur hamnade du i Musse Piggs rö*hål?: "UBC"/"jag vill inte"
Vad fan håller du på med?: "UBC"/"jag vill inte"
Varför har du ditt huvud i Anna Ponnerts fi**a?: "UBC"/"jag vill inte"

Om ni någon gång får en kuggfråga eller inte vet vad ni ska svara så är detta nyttig information...annars är det liiiide onödig information men jag kände att det var dags att indroducera detta fantastiska uttryck till resten av världen!...d.v.s. de 10 läsarna vi har som redan visste om det... 
                      
    Jag hatar Musse Pigg btw...riktigt rälig sak! Får skriva ett inlägg om hur mycket jag hatar honom snart...

Hur som helst, i helgen var jag på läger och det var så fruktansvärt fint väder att man blev glad i hjärtat och det var faktiskt riktigt skönt att vara ute hela helgen! Förutom att jag frös som ett svin på natten och barn är fett jobbiga ibland så hade jag trevligt. Inte bästa helgen men helt okej.

Idag har jag varit på skolan och skrivit en uppsats i Engelska eftersom jag var sjuk när resten av klassen gjorde det. Alex skulle egentligen också ha skrivit den men "hans klocka ringde inte i morse"...Himlans konstig klocka som inte ringer vissa dagar...den ringer oftast inte dagar då vi har prov eller dylikt...riktigt konstigt, han får ta och köpa en ny klocka helt enkelt! Jag tycker dock rätt synd om honom eftersom han kommer ha en av dom värsta lärarna på sig nu...Stackars liten.

Ha de lá gött nu då!
                                                                                                               

Mysig söndag


Denna söndag har varit helt fabulous. Om jag fick bestämma skulle alla dagar vara fyllda med sol, cigaretter, vin och söta töser.

Dagens bästa moment: När Ingrid blir lite tipsy och flörtar med betydligt äldre lärare... när dennes fru är med. Totally Lovely.


jag ska sååååå leva på vin, ost och ciggeliggs när jag blivit typ berömd Bollywood skådis!

REVENGE ME, SIMBA


Sitter i Sabbes säng och dregglar över Simba i Lejonkungen. Baxig kille liksom. Tidelag må vara olagligt men om Simba skulle knacka på hemma hos mig och fråga om vägen till typ... Statoil eller något, då hade man lugnt bjudit in honom på kaffe m.m. No doubts. Annars är jag bara fett hungrig... ska typ försöka ta en tugga på Elina när hon somnat... Muuuuums.


 
                                                                                                      
Wild and crazy

 
Ett av mina nyårslöften var att bli lite mer Wild and Crazy och idag känner jag att jag verkligen uppfyllt detta. Kan dock inte riktigt nämna vad men vi kan väl säga att det involverar... typ... oboy och scones. Hur som helst så ska en Alewander som känner sig lite underlig (osäker på om det är på ett bra eller dåligt sätt... vi kan väl bara säga att det är galet...) nannna till tonerna från lite opera och Marry you ofc. Tooodelooo!


Googlade ordet "Crazy"... Nice Tyra, SMIIIIZE!

Too-the-loo


Idag har det hänt en massa saker!

Jag har:

Gömt mig från pappa genom att lägga ett täcke över mig
Sprungit runt efter en bebis som stulit min mobil
Dregglat/gråtit/skrattat framför Glee (I think I want to Marry you)
Avslöjat en man (som var väldigt snygg och stilig för sin ålder, typ 50) för att använda sig av dubbelgångare i stor stöldhärva
Köpt ett hårvax som luktar jätte räligt
Ätit pommes
Lärt mig en ny slipsknut, ska använda den varje gång jag har pappas underbart fabulösa slips med massa Musse Piggar på! It's amaziiiing.

Hmm... kanske inte den mest intressanta dagen men liksom... Obama har säkert också sånna här dagar, då han bara ligger och kollar Glee och dricker vodka direkt ur flaskan. Alla måste ju chilla någon dag.


Om jag var ett klädesplagg hade jag nog velat vara en slips. Man slipper liksom bli lökig å sånt. Det är bra. Dock skulle man kanske känna sig lite utanför när man bara hänger där liksom men det är nog värt det trots allt...

                                                                                                                        


Du kan inte längre gömma dig från kaktusarna i ditt hjärta!

Rubriken är ett citat från en random tjej på Big Brother som helt plötsligt började rappa...

Jag och Alex har pratat om väldigt aktuella och viktiga saker idag så som handikappade och att om Alex skulle hamna i rullstol med halva kroppen förlamad så skulle jag sätta honom på en bänk och köra en massa ärenden åt honom i hans egen rullstol. Sen skulle jag låta honom sitta där över natten och köra runt och festa och utnyttja folk resten av dagen. Jag hade kört omkring och vält saker, envisats med att ta bussen överallt och jagat folk på stan och sedan skyllt på att jag är handikappad och inte förstår bättre. Måste vara ett toppenliv! Kanske inte för Alex men för mig... Det och att vi åkte skridskor på gympan är ungefär vad som har hänt idag.

Här kommer bilder från dagen:
                                                        
                               
                                
                                                            Lilla flickan Ena varit busig på den!
                                                          
                             Alex är lite skakis eftersom detta är första gången han blir kramad
                                
                       Ena ser graciös ut och jag ser ut som ett svart hål som suger glädje ur folk...
                                                           
                        Ena takes a dump on the ice och Alex har liiide mycket att hålla reda på
                                                           
Alice hade träningsvärk så hon kunde inte åka så mycket men jag fick en bild av henne på "land", även om Alicearna bäst trivs på isen!

Ha de lá gött nu då!

P.S. Alex har blivit kramad förr, av alkolisterna på Botulfs...
                                                                                                                    

MaoFashion


Äntligen har jag hittat en plan för mitt liv. Nu när John Galliano blivit avskedad ska jag försöka ersätta honom som chefsdesigner för Dior, tillsammans med Ebba, för att sedan kunna lansera mitt alldeles egna märke: MaoFashion... alternativt Mao by Mao, Ling by Mao, Style by Mao osv osv. Känns som om man borde visa uppskattning för sin sponsor liksom, även om sponsring i chips och choklad kanske inte räknas men whatevva, she is still entitled to 40% of the profits lixåååm. Därför har jag nu bett Nina hitta en sykurs som jag kan anmäla mig till för att sedan kunna hoppa omkring i diverse pråliga outfits som jag skapat själv. Hade ju varit underbart liksom. Sen hade jag kunnat starta ett samarbete med typ Kappahl bara för att visa att jag är lika hipp som Alber Elbaz å bara:

 
Väldigt Haute Couture måste jag säga.

                                                                                                                               

You're a Pretty Girl


Jag är egentligen alldeles för trött, för mätt och för ångestfylld för att blogga just nu...

...så jag struntar nog i det.


RSS 2.0