Depressing


Bloggen har hamnat i en djup depression sedan Mao lämnat oss... Tror uppdateringen kommer bli bättre när hon kommit hem igen... och efter några burkar anti depressiva...


BFF


I just love Paris Hilton's new BFF. Man får liknande vibes som från Den rätte för Rosing, där the main character hela tiden ska intyga hur kul hon har och hur mycket hon tycker om alla deltagarna osv osv. fast det är så tydligt att hon håller på att dö av tristess och inte alls är intresserad av att visa det minsta engagemang, it's fab! Sen är deltagarna också fett roliga när de ska spela helt seriösa och bara: I'm here for Paris, I love her, it's a dream come true osv osv. Lovely!Jag tror att jag hade kunnat bli Paris new BFF... vi har så mycket gemensamt it's crayzeeee!

La gente esta muy loca

Hej hopp=D

Varma hälsningar från España! Jag har otroligt nog fått tillgång till en dator nu så jag kan ju faktiskt se vad som har hänt i resten av världen a.k.a. jag kan se vad som hänt på FB... Det är riktigt skönt här även om mitt sanna jag visar sig i solen: Ginger-Mao. Just nu är jag liiide bränd men brunigheten tar sig. Jag förstår inte varför man inte kan böja alla adjektiv så? Enkligheten är bäst!

Aja, jag tror jag lägger upp bilder om några dagar men nu ska jag gå och hitta en spanjor till Alex och Babbsan!

Hasta luego!
                                                                                                           

Dregglar
Det är bara så himlans underbart att man typ dör... typ druknar i sitt eget dreggel för att man är helt inkapabel till att stänga munnen.

Det är därför jag inte kan sova förresten...min kudde är helt genomblöt... värsta disktrasan.Väntar
Sitter här med min lokförar-inspirerade kepa och väntar på att Steven Meisel ska höra av sig... He'd better hurry ifall jag ska hinna med bussen som går om 8minuter...

Viva los DJ's

Hej hopp!

Imorron blir det España för mig! Jag är rigtigt taggad och vill bara till värmen, solen och glassen! Kommer dock sakna Trassel, även om Alex inte tror att det är riktig kärlek från båda hållen eftersom Trassel river mig hela tiden. Men du tror fel Alex...TRASSEL ÄLSKAR MIG!!!!!!!!! TRO INGET ANNAT!!! Caml down Mao.

I alla fall, jag och Alex drack glögg med is i idag och det var riktigt gott! Alex tyckte att man bara kan dricka ett glas medan jag tycker man kan dricka en hel flaska utan problem innan man tröttnar. Jag svullnade dock upp i hela ansiktet vilket betyder att man kanske inte ska dricka mer än ett glas ändå...men man måste ju leva on the edge!

Här kommer lite bilder:
                           
Se så snygg han försöker se ut! Det är ju fan äckligt! Han borde skämmas som försöker vara i centrum på alla bilder, ALLA borde hata MUSSE PIGG!!!

                            
                                                             Ödlan Mao sträcker sig efter Blossa-flaskan

                            
                                                                          Popcorn-mannen himself want food

Ha de lá gött nu då så ses vi om tre lá veckor!
                                                                                               


Glöggehusss

Image and video hosting by TinyPic

Jag och Mao kastar glögg i glashus idag. Eller Mao i alla fall som precis spillde ut det röda guldet (mensen is no longer the red gold) över hela sig efter en anekdot om alkoholiserade bönder.

Betyget för kall glögg med is:

4
med motivationen att "smaklökarna dansar när man häller i sig mens.. jag menar glöggen"

Trauma


WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Jag gick precis på en snigel... BARFOTA! Ska våldtäktsduscha min fot (en gång till) och sedan sätta mig i ett hörn och dunka huvudet i väggen... Så rääääääääligt!


My Giant


Mums! Sitter i köket och halsar chokladsås ur en tillbringare med min kära vän Veronica Maggio. Vårt mål är att svälla upp som persikan i James och jätte persikan. Sedan kan vi rulla fram överallt. Rull rull rull.Så coolt! Det måste vara så det känns att stå bredvid en riktigt riktigt stor människa... typ Queen Latifah...

Love


På senaste tiden har jag och Mao haft en delad celebrity crush (eller besathhet om man så vill) av världens gulligaste lilla artistpar, men jag tror att jag sakta börjar gå vidare. Har nämligen en ny celebrity crush:That's right: Miss Susan Boyle!

Tycker att hon är otroligt gullig och underbar... Hon får mig att flyga på små rosa moln när hon sjunger I dreamed a dream from the seminal Broadway classic, Les Miserbales. Totally wanna marry her!I am a Material Girl


Tog mig en låååååång sovmorgon idag (eller såvdag snarare än såvmårgån I guess) eftersom jag skulle göra något åt mitt okontrollerbara hår, så nu har klipptanten gjort mig till en schmexig tolvåring, it's so cool you guys!

För tillfället är det egentligen meningen att jag ska skriva om orangutanger och växthuseffekten (eller som min pappa kallar det "dumt påhitt") till mitt arbete i naturkunskap men det går liksom inte för jag blir så himla distraherad av Livet med min syster Madonna, som jag lånade igår.

I början så tyckte jag att det var en förfärlig bok som raserade hela min inre bild av den genialiska Madonna (lite som när man läste EgoWoman och Gynning berättar att hon inte gillar tjejmiddagar och man bara men oh dear heavens) men nu har jag bestämt att författaren bara är en avundsjuk och elak typ som vill tjäna pengar på sin systers framgång, och då blir det genast mycket lättare att läsa boken för då kan man strunta i hur han beskriver henne. Man måste ju ändå bara älska Madonna liksom, förstår mig verkligen inte på de som bara tycker att hon är en rälig, gammal spackelhora... De som tycker så måste ha blivit tappade i grytan som små...

Pretentiös + djup + fet + apelsinjuice = lila hår.Slut i rutan

Eller är det "tut i rutan" kanske? Hm...livets stora frågor!

Jag kände bara för att skriva av mig om hur jävligt bull jag har det nu...lämnade för 40 min sedan in ett feeedee arbete i idrot. IDROTT!?!?! Va fan liksom?! <Zlatan talar>: "Pallar inte skolan, pallar inte livet, pallar inte bollen, pallar inte Ranelid som tror han kan dribbla maj och Miriam"

Jag och Alex ska i alla fall dricka glögg på söndag!!! MED IS!!! Ni hörde rätt - we are living on the edge, utmanar ödet, kastar glögg i glashus etc..

Nuuuuu ballar det ur!

                           
                                                                               GLÖGG IN MY <3

Jag köpte ju som sagt Gagas nya album som tillsammans med glögg kan bli den bästa kombinationen någonsin...

                          
                                                                                My pokerface

Ha de lá gött nu då!!
                                                                                                     


Slut på fikapaus


Sitter och pumpar Friday i lurarna á la Glee-style. Måste säga att hela låten är hemskt underskattad. Jag förstår inte vad felet är med en trettonårig liten tös som vill äta flingor, har beslutsångest över bilsäten och partajar crayzzeee. Tycker snarare att det är just dessa ingredienser som behövs för att göra en lyckad hit-list!

I övrigt så har jag bestämt att bloggis pausen är slut. Som arbetslös och sånt har jag ju ganska mycket tid över och jag känner inte att Big Brother 24/7 riktigt är min grej... fast nu är det ju över så då måste jag ju inte riktigt fundera på det... hursomhelst Mao och Aley börjar blogga igen, mest för att JAG tycker att vi är så himla skojsiga. Var får vi allt ifrån liksom!?

För tillfället finns det inte mycket att säga... Vi har varit alldeles för lökiga - jag går ju även under smeknamnet onion kid nuförtiden - för att kunna hitta på massa galna upptåg, men någon dag snart ska jag och Mao dricka kall glögg med is, som jag så duktigt gömt udan från mitt glöggmissbrukande sinne sedan vintras, och då ska ni få en detaljerad beskrivning av denna banbrytande glögganvändning á la Bengt Frithiofsson!
Ändå ball kille liksom... so wanna party with him!


I don't wanna lose conrtol by falling

Hej hopp!

Vad kan jag säga...till slut trillar man hit igen. Man kan helt enkelt inte hålla sig borta från femsi som just nu gör ännu en comeback...typ...ich...stavas ich ich eller icsh? Comback av Mao Ling from da hood!

Det har hänt sjukt mycket så jag vet inte var jag ska börja! Jag har en ny celeb-crush, Gaga har släppt nytt album som jag köpte på premiären (jag köpte dock fel skiva men vafan) och jag har varit i Stockholm TVÅ gånger! Dessutom har min bror tagit studenten (GRATTIS) vilket får mig att längta till nästa år när det är min tur - lastbilsflak it is!

Lägger upp lite bilder från Stockholm med da family och skriver om äventyren vi Bumbibjörnar har haft in da morning!

                          
                                                  Vi seglade till Stockholm med Vibberöds-båten
                           
                                        Riktigt snygg bild på mig och min bror! Jag är klart snyggast!
                           
                                                                 Smells like horse****! Just saying!

                           
Detta var vandrarhemmet vi bodde på (vi bodde tyvärr inte på båten eftersom min älskade...ich...mamma blir sjösjuk lika lätt som...hade ett väldigt grovt skämt men jag tror jag sparar det...)- Skeppsholmen 
                           
                      Plakat á la Mao+mamma Mao, mycket billigare än att köpa färdigt=var för sent ute

Ha de lá gött nu då!
                                                                                            

RSS 2.0